bart207skw Napisano 25 Lutego 2022 Napisano 25 Lutego 2022 Witam wszystkich. Szukam osób ze Słubic pl69-100 (przy granicy z DE) sklejających modele. Fajnie byłoby móc się spotkać, porozmawiać o modelach, technikach modelarskich, wykonywanych pracach. wzorem choćby kolegów z Warszawy. Cytuj
jmx62 Napisano 9 Marca 2022 Napisano 9 Marca 2022 I to jest dobry kierunek myślenia. Sorki, że zaśmiecam temat bo ja do zachodniej granicy pl. mam 500km Ale w dzisiejszych czasach internetów, fejsbuków, telefonów i innych mediów to naprawdę ciężko znaleźć drugą taką osobę całkiem niedaleko. Ja np. mieszkam w stolicy polskiego lotnictwa wojskowego EPDE i co? Nie ma tu modelarzy? Po prostu w to nie uwierzę. A jednak nie znam nikogo. Było na trzech jak pracowaliśmy razem we wojsku, ale po rozejściu się w świat jako wszystko że tak powiem umarło. I nie ma z kim spotkać się przy i ponarzekać na nowe modele, na wysokie ceny itp. Eh, szkoda gadać. A Tobie Kolego życzę żeby jednak znalazła się jakaś bratnia dusza w pobliżu i żebyś nie był osamotniony w swoich rozmyślaniach i narzekaniach Jednak kontakt na żywo jest całkiem inny niż na szklanym ekraniku. 2 Cytuj
bart207skw Napisano 21 Marca 2022 Autor Napisano 21 Marca 2022 W dniu 9.03.2022 o 21:01, jmx62 napisał: I to jest dobry kierunek myślenia. Sorki, że zaśmiecam temat bo ja do zachodniej granicy pl. mam 500km Ale w dzisiejszych czasach internetów, fejsbuków, telefonów i innych mediów to naprawdę ciężko znaleźć drugą taką osobę całkiem niedaleko. Ja np. mieszkam w stolicy polskiego lotnictwa wojskowego EPDE i co? Nie ma tu modelarzy? Po prostu w to nie uwierzę. A jednak nie znam nikogo. Było na trzech jak pracowaliśmy razem we wojsku, ale po rozejściu się w świat jako wszystko że tak powiem umarło. I nie ma z kim spotkać się przy i ponarzekać na nowe modele, na wysokie ceny itp. Eh, szkoda gadać. A Tobie Kolego życzę żeby jednak znalazła się jakaś bratnia dusza w pobliżu i żebyś nie był osamotniony w swoich rozmyślaniach i narzekaniach Jednak kontakt na żywo jest całkiem inny niż na szklanym ekraniku. Dokładnie. Tak się czuje jak piszesz. ponadto zero sklepów, zero modeli w sklepach nawet z Mistercrfata a po niemiecku o kolejkach nie chce mi się gadać. Ale cisza w eterze. też wierzyć mi się nie chce, ze w promieniu 20km nikt modeli nie skleja... Cytuj
Xmen Napisano 21 Marca 2022 Napisano 21 Marca 2022 12 minut temu, bart207skw napisał: też wierzyć mi się nie chce, ze w promieniu 20km nikt modeli nie skleja... Na pewno ktoś skleja tylko nie "wychyla" się z tym.Po za tym konto na jakimkolwiek forum modelarskim ma bardzo mało osób w stosunku do liczby ludzi sklejających modele . Wiem z doświadczenia. Na sześć osób które znam i wiem że sklejają modele na forum konta nie ma nikt. 1 Cytuj
pazazu Napisano 24 Maja 2023 Napisano 24 Maja 2023 Hej tu Grzesiek z Gryżyny (niedaleko Bytnicy). Powróciłem do sklejania po dłuższym czasie nieobecności. Na półce nie mam za wiele. Teraz trenuje techniki i farbki na F-117. Ogólnie to kręcą mnie "latadła" ale pancerka też mnie kręci. Cytuj
bart207skw Napisano 26 Maja 2023 Autor Napisano 26 Maja 2023 W dniu 24.05.2023 o 10:30, pazazu napisał: Hej tu Grzesiek z Gryżyny (niedaleko Bytnicy). Powróciłem do sklejania po dłuższym czasie nieobecności. Na półce nie mam za wiele. Teraz trenuje techniki i farbki na F-117. Ogólnie to kręcą mnie "latadła" ale pancerka też mnie kręci. ja głownie śmigłowce w 1/72 - trochę samolotów z Mistercrafta. generalnie szukam ludzie bo tu u ans pustynia modelarska. być może spotkać się pogadać o modelach -tak ja ma to miejsce np w warszawie. jadę teraz na Babarybe do warszawy p[opatrzeć . Cytuj
Xmen Napisano 26 Maja 2023 Napisano 26 Maja 2023 (edytowane) 5 godzin temu, bart207skw napisał: na Babarybe do warszawy na Babarybe do Warszawy. Edytowane 26 Maja 2023 przez Xmen Cytuj
bart207skw Napisano 26 Maja 2023 Autor Napisano 26 Maja 2023 5 godzin temu, Xmen napisał: na Babarybe do Warszawy. Oj ta, oj tam. Zdażyło się 1 Cytuj
Xmen Napisano 27 Maja 2023 Napisano 27 Maja 2023 6 godzin temu, bart207skw napisał: Oj ta, oj tam. Zdażyło się Cytuj
pazazu Napisano 10 Czerwca 2023 Napisano 10 Czerwca 2023 W dniu 26.05.2023 o 13:29, bart207skw napisał: ja głownie śmigłowce w 1/72 - trochę samolotów z Mistercrafta. generalnie szukam ludzie bo tu u ans pustynia modelarska. być może spotkać się pogadać o modelach -tak ja ma to miejsce np w warszawie. jadę teraz na Babarybe do warszawy p[opatrzeć . Jak wrócisz ze "stolycy" to daj znaki. Cytuj
bart207skw Napisano 11 Czerwca 2023 Autor Napisano 11 Czerwca 2023 jestem z powrotem w Słubicach... Cytuj
Headhunter88 Napisano 15 Września 2023 Napisano 15 Września 2023 Gorzów Wielkopolski z częstymi wizytami nad granicą się kłania Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi