bart207skw Napisano 25 Lutego 2022 Share Napisano 25 Lutego 2022 Witam wszystkich. Szukam osób ze Słubic pl69-100 (przy granicy z DE) sklejających modele. Fajnie byłoby móc się spotkać, porozmawiać o modelach, technikach modelarskich, wykonywanych pracach. wzorem choćby kolegów z Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 I to jest dobry kierunek myślenia. Sorki, że zaśmiecam temat bo ja do zachodniej granicy pl. mam 500km Ale w dzisiejszych czasach internetów, fejsbuków, telefonów i innych mediów to naprawdę ciężko znaleźć drugą taką osobę całkiem niedaleko. Ja np. mieszkam w stolicy polskiego lotnictwa wojskowego EPDE i co? Nie ma tu modelarzy? Po prostu w to nie uwierzę. A jednak nie znam nikogo. Było na trzech jak pracowaliśmy razem we wojsku, ale po rozejściu się w świat jako wszystko że tak powiem umarło. I nie ma z kim spotkać się przy i ponarzekać na nowe modele, na wysokie ceny itp. Eh, szkoda gadać. A Tobie Kolego życzę żeby jednak znalazła się jakaś bratnia dusza w pobliżu i żebyś nie był osamotniony w swoich rozmyślaniach i narzekaniach Jednak kontakt na żywo jest całkiem inny niż na szklanym ekraniku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 21 Marca 2022 Autor Share Napisano 21 Marca 2022 W dniu 9.03.2022 o 21:01, jmx62 napisał: I to jest dobry kierunek myślenia. Sorki, że zaśmiecam temat bo ja do zachodniej granicy pl. mam 500km Ale w dzisiejszych czasach internetów, fejsbuków, telefonów i innych mediów to naprawdę ciężko znaleźć drugą taką osobę całkiem niedaleko. Ja np. mieszkam w stolicy polskiego lotnictwa wojskowego EPDE i co? Nie ma tu modelarzy? Po prostu w to nie uwierzę. A jednak nie znam nikogo. Było na trzech jak pracowaliśmy razem we wojsku, ale po rozejściu się w świat jako wszystko że tak powiem umarło. I nie ma z kim spotkać się przy i ponarzekać na nowe modele, na wysokie ceny itp. Eh, szkoda gadać. A Tobie Kolego życzę żeby jednak znalazła się jakaś bratnia dusza w pobliżu i żebyś nie był osamotniony w swoich rozmyślaniach i narzekaniach Jednak kontakt na żywo jest całkiem inny niż na szklanym ekraniku. Dokładnie. Tak się czuje jak piszesz. ponadto zero sklepów, zero modeli w sklepach nawet z Mistercrfata a po niemiecku o kolejkach nie chce mi się gadać. Ale cisza w eterze. też wierzyć mi się nie chce, ze w promieniu 20km nikt modeli nie skleja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 21 Marca 2022 Share Napisano 21 Marca 2022 12 minut temu, bart207skw napisał: też wierzyć mi się nie chce, ze w promieniu 20km nikt modeli nie skleja... Na pewno ktoś skleja tylko nie "wychyla" się z tym.Po za tym konto na jakimkolwiek forum modelarskim ma bardzo mało osób w stosunku do liczby ludzi sklejających modele . Wiem z doświadczenia. Na sześć osób które znam i wiem że sklejają modele na forum konta nie ma nikt. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazazu Napisano 24 Maja 2023 Share Napisano 24 Maja 2023 Hej tu Grzesiek z Gryżyny (niedaleko Bytnicy). Powróciłem do sklejania po dłuższym czasie nieobecności. Na półce nie mam za wiele. Teraz trenuje techniki i farbki na F-117. Ogólnie to kręcą mnie "latadła" ale pancerka też mnie kręci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 26 Maja 2023 Autor Share Napisano 26 Maja 2023 W dniu 24.05.2023 o 10:30, pazazu napisał: Hej tu Grzesiek z Gryżyny (niedaleko Bytnicy). Powróciłem do sklejania po dłuższym czasie nieobecności. Na półce nie mam za wiele. Teraz trenuje techniki i farbki na F-117. Ogólnie to kręcą mnie "latadła" ale pancerka też mnie kręci. ja głownie śmigłowce w 1/72 - trochę samolotów z Mistercrafta. generalnie szukam ludzie bo tu u ans pustynia modelarska. być może spotkać się pogadać o modelach -tak ja ma to miejsce np w warszawie. jadę teraz na Babarybe do warszawy p[opatrzeć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 26 Maja 2023 Share Napisano 26 Maja 2023 (edytowane) 5 godzin temu, bart207skw napisał: na Babarybe do warszawy na Babarybe do Warszawy. Edytowane 26 Maja 2023 przez Xmen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 26 Maja 2023 Autor Share Napisano 26 Maja 2023 5 godzin temu, Xmen napisał: na Babarybe do Warszawy. Oj ta, oj tam. Zdażyło się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 27 Maja 2023 Share Napisano 27 Maja 2023 6 godzin temu, bart207skw napisał: Oj ta, oj tam. Zdażyło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pazazu Napisano 10 Czerwca 2023 Share Napisano 10 Czerwca 2023 W dniu 26.05.2023 o 13:29, bart207skw napisał: ja głownie śmigłowce w 1/72 - trochę samolotów z Mistercrafta. generalnie szukam ludzie bo tu u ans pustynia modelarska. być może spotkać się pogadać o modelach -tak ja ma to miejsce np w warszawie. jadę teraz na Babarybe do warszawy p[opatrzeć . Jak wrócisz ze "stolycy" to daj znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 11 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2023 jestem z powrotem w Słubicach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Headhunter88 Napisano 15 Września 2023 Share Napisano 15 Września 2023 Gorzów Wielkopolski z częstymi wizytami nad granicą się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi