Boozy Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 A miałem Cię zapytać w wątku ausf A. Kiedy to konczysz? Już wiem, że niedługo. Jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 Ale teraz skończę, ile lat można robić jedną dioramkę! A zdziwił byś się nieraz, np. taki jeden Piotrek u nas na forum swoja robi 2 lata, dasz wiarę? Za mało bluszczu na ścianie, ja bym pół ściany zasłonił ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 30 Lipca 2010 Share Napisano 30 Lipca 2010 Jak dla mnie jest zbyt czerwono-brązowo na płycie silnikowej. Zauważ, że nieboszczyk spalony jest na czarno, a pojazd na brązowo. Moim zdaniem jest to niekonsekwencja. Kopeć z ropy daje elegancką, czarną spaleniznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi