makinen Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 Finito- opcja z otwartą maską tylko dla ekspozycji silnika PS- dwa zdjęcia ze starą Pandą 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 Fajnie, że skończyłeś. Pisząc zupełnie szczerze, to najlepiej wygląda silnik, pozoranci i opony. Sama bryła modelu - jednolita farba bazowa i nie do końca równo wytarty wash. Szkoda, że nie pokusiłeś się choćby o minimalną modulację kolorów na największych płaszczyznach, albo suchy pędzel na detalach. Szyb też nie malowałeś transparentną zielenią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Marca 2022 Share Napisano 9 Marca 2022 Mundury - pierwsza klasa malunki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 12 Marca 2022 Share Napisano 12 Marca 2022 Super to wszystko wygląda . Czy Szanowny kolega wiedział, że teraz można sobie ułatwić życie jeśli chodzi o mundury figurek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 13 Marca 2022 Autor Share Napisano 13 Marca 2022 @Grzegorz Grabowski- wiem, ze można. Mam dwa różne zestawy kalek z camo Marines i jest to wielka porażka. Twarde, jak płyta pilśniowa. Żadne płyny. Kalek z Live Resin użył @orzechu500 i pisał, ze jest zadowolony, a efekt na figurce tez fajny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Grabowski Napisano 13 Marca 2022 Share Napisano 13 Marca 2022 2 minuty temu, makinen napisał: @Grzegorz Grabowski-Grabowski-GraboGrabowski-Grabowski-Grab Kalek z Live Resin użył @orzechu500 i pisał, ze jest zadowolony, a efekt na figurce tez fajny. No właśnie dlatego wspomniałem Ci o tych kalkach. Ja osobiście wciąż posiadam pół arkusika kalki Shinsengumi, której użyłem na figurce do Strykera. To była rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi