Evildead Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) @pmroczko, ciekawy patent ale bardziej do 1/72, jednak oczko w 1/35 potrzebne Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez Evildead Cytuj
Evildead Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Napisano 15 Kwietnia 2022 @MayonesEXG7 to jeszcze krowę jak masz to dawaj, przywiąże do wyrzutnika Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 15 Kwietnia 2022 Napisano 15 Kwietnia 2022 Szarika mam-po krowe to do Przemka Przybulewski-zamówienie składaj. Cytuj
Evildead Napisano 24 Kwietnia 2022 Autor Napisano 24 Kwietnia 2022 No to coś tam dalej, pomalowany, stan na dziś 5 Cytuj
Evildead Napisano 1 Maja 2022 Autor Napisano 1 Maja 2022 Etap po kalkach i lakierze, domalowany pas identyfikacyjny, z kalkami była gimnastyka na wieży ale coś tam wyszło, zredukowałem też niektóre paski brązowe bo były za szerokie miejscami , teraz myślę że jest 2/3 panzer grey czyli tak jak trzeba 7 Cytuj
jonathan Napisano 5 Maja 2022 Napisano 5 Maja 2022 Umarł temat? Podpowiedz lepiej jakimi kolorami malowałeś. Chociaż ja swojego chyba zrobię z wojny domowej w Hiszpanii Cytuj
Evildead Napisano 5 Maja 2022 Autor Napisano 5 Maja 2022 3 minuty temu, jonathan napisał: Umarł temat? Podpowiedz lepiej jakimi kolorami malowałeś. Chociaż ja swojego chyba zrobię z wojny domowej w Hiszpanii Żyje , i nawet fajnie się przy nim działa, coś mają w sobie pojazdy ta na tym podwoziu . Kolory to swoje mieszanki na oko , Panzer Grey to Ak rc057 plus biały , gdzieś tak 4/1, dunkelbraun to też AK rc056 plus żółty,biały i szary , gdzieś tak 7/2/1/1, no wersja z Hiszpanii eleganckie ma kolorki , rób takiego 1 Cytuj
jonathan Napisano 5 Maja 2022 Napisano 5 Maja 2022 Nie wiem tylko czy kół nie zmienić https://cults3d.com/en/3d-model/game/1-16-panzer-i-ausf-a-wheels-late Ale to musze przyjrzeć się fotkom, chyba że @meser262 coś ma w swoich przepastnych zasobach informacji Cytuj
Evildead Napisano 5 Maja 2022 Autor Napisano 5 Maja 2022 7 minut temu, jonathan napisał: Nie wiem tylko czy kół nie zmienić https://cults3d.com/en/3d-model/game/1-16-panzer-i-ausf-a-wheels-late Ale to musze przyjrzeć się fotkom, chyba że @meser262 coś ma w swoich przepastnych zasobach informacji No dokładnie, trzeba poczytać, popatrzeć, albo speca jak meser Cytuj
enten Napisano 5 Maja 2022 Napisano 5 Maja 2022 4 godziny temu, jonathan napisał: Nie wiem tylko czy kół nie zmienić https://cults3d.com/en/3d-model/game/1-16-panzer-i-ausf-a-wheels-late Ale to musze przyjrzeć się fotkom, chyba że @meser262 coś ma w swoich przepastnych zasobach informacji to wydruki 1/16 Cytuj
Evildead Napisano 5 Maja 2022 Autor Napisano 5 Maja 2022 1 minutę temu, enten napisał: to wydruki 1/16 No w sam raz dla kogoś kto ma drukarkę , może to do tego Cytuj
enten Napisano 5 Maja 2022 Napisano 5 Maja 2022 Ja mam z takoma te jedynki w 1/16 ale kupiłem do nich FCModeltrend. Te drukowane jak ktoś ma drukarkę to... no nie ma o czym gadać. Ciekawe czy można je przeskalować do 1/35? Cytuj
Evildead Napisano 5 Maja 2022 Autor Napisano 5 Maja 2022 (edytowane) 7 minut temu, enten napisał: Te drukowane jak ktoś ma drukarkę to... no nie ma o czym gadać. No w sumie coś w tym jest, swoja droga kupiłem te klamry 3d miga , beznadziejne, strata kasy... Edytowane 5 Maja 2022 przez Evildead Cytuj
jonathan Napisano 6 Maja 2022 Napisano 6 Maja 2022 11 godzin temu, enten napisał: Ja mam z takoma te jedynki w 1/16 ale kupiłem do nich FCModeltrend. Te drukowane jak ktoś ma drukarkę to... no nie ma o czym gadać. Ciekawe czy można je przeskalować do 1/35? Oczywiście że można 11 godzin temu, Evildead napisał: No w sumie coś w tym jest, swoja droga kupiłem te klamry 3d miga , beznadziejne, strata kasy... A co z nimi nie tak? Pol mojego tirana to wydruk Cytuj
Evildead Napisano 6 Maja 2022 Autor Napisano 6 Maja 2022 3 minuty temu, jonathan napisał: A co z nimi nie tak? Jakiś taki mydlany detal, myślałem że to będzie jak na obrazku , są przezroczyste , słabo widać przy odcinaniu i szlifowaniu, chyba że to trzeba malować przed obróbką, nie znam się , pierwszy raz z tym miałem styczność, dla porównania zaczepy do wieży t-rex są czarne i mają detal wyraźny ale też cenę wyższą, te są spoko i warte zakupu , a te zestawy uchwytów miga to chowają się jednak w porównaniu z blaszkami, takie tylko spostrzeżenia moje, nie znaczy że muszę mieć rację Cytuj
jonathan Napisano 6 Maja 2022 Napisano 6 Maja 2022 Wiesz... któryś raz już się spotykam z tym że wydruki od miga są mydlane. Jak będę coś drukował to wrzucę zestaw zapinek i zerkniesz co i jak 2 Cytuj
Evildead Napisano 8 Maja 2022 Autor Napisano 8 Maja 2022 Czołg po wstępnych olejach , obiciach , i washu , zostało jeszcze pokończyć układ jezdny, pobrudzić tu i tam, zamontować narzędzia, korytko i antenę, jakieś zacieki i kurz na koniec 10 Cytuj
Evildead Napisano 22 Maja 2022 Autor Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) No i w końcu skończyłem link do galerii Edytowane 22 Maja 2022 przez Evildead 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi