Evildead Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2022 (edytowane) @pmroczko, ciekawy patent ale bardziej do 1/72, jednak oczko w 1/35 potrzebne Edytowane 15 Kwietnia 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Takie cuś mam-need kawalek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 15 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 15 Kwietnia 2022 @MayonesEXG7 to jeszcze krowę jak masz to dawaj, przywiąże do wyrzutnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 15 Kwietnia 2022 Share Napisano 15 Kwietnia 2022 Szarika mam-po krowe to do Przemka Przybulewski-zamówienie składaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 24 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 24 Kwietnia 2022 No to coś tam dalej, pomalowany, stan na dziś 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 1 Maja 2022 Autor Share Napisano 1 Maja 2022 Etap po kalkach i lakierze, domalowany pas identyfikacyjny, z kalkami była gimnastyka na wieży ale coś tam wyszło, zredukowałem też niektóre paski brązowe bo były za szerokie miejscami , teraz myślę że jest 2/3 panzer grey czyli tak jak trzeba 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 Umarł temat? Podpowiedz lepiej jakimi kolorami malowałeś. Chociaż ja swojego chyba zrobię z wojny domowej w Hiszpanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Maja 2022 Autor Share Napisano 5 Maja 2022 3 minuty temu, jonathan napisał: Umarł temat? Podpowiedz lepiej jakimi kolorami malowałeś. Chociaż ja swojego chyba zrobię z wojny domowej w Hiszpanii Żyje , i nawet fajnie się przy nim działa, coś mają w sobie pojazdy ta na tym podwoziu . Kolory to swoje mieszanki na oko , Panzer Grey to Ak rc057 plus biały , gdzieś tak 4/1, dunkelbraun to też AK rc056 plus żółty,biały i szary , gdzieś tak 7/2/1/1, no wersja z Hiszpanii eleganckie ma kolorki , rób takiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 Nie wiem tylko czy kół nie zmienić https://cults3d.com/en/3d-model/game/1-16-panzer-i-ausf-a-wheels-late Ale to musze przyjrzeć się fotkom, chyba że @meser262 coś ma w swoich przepastnych zasobach informacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Maja 2022 Autor Share Napisano 5 Maja 2022 7 minut temu, jonathan napisał: Nie wiem tylko czy kół nie zmienić https://cults3d.com/en/3d-model/game/1-16-panzer-i-ausf-a-wheels-late Ale to musze przyjrzeć się fotkom, chyba że @meser262 coś ma w swoich przepastnych zasobach informacji No dokładnie, trzeba poczytać, popatrzeć, albo speca jak meser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 4 godziny temu, jonathan napisał: Nie wiem tylko czy kół nie zmienić https://cults3d.com/en/3d-model/game/1-16-panzer-i-ausf-a-wheels-late Ale to musze przyjrzeć się fotkom, chyba że @meser262 coś ma w swoich przepastnych zasobach informacji to wydruki 1/16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Maja 2022 Autor Share Napisano 5 Maja 2022 1 minutę temu, enten napisał: to wydruki 1/16 No w sam raz dla kogoś kto ma drukarkę , może to do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 5 Maja 2022 Share Napisano 5 Maja 2022 Ja mam z takoma te jedynki w 1/16 ale kupiłem do nich FCModeltrend. Te drukowane jak ktoś ma drukarkę to... no nie ma o czym gadać. Ciekawe czy można je przeskalować do 1/35? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 5 Maja 2022 Autor Share Napisano 5 Maja 2022 (edytowane) 7 minut temu, enten napisał: Te drukowane jak ktoś ma drukarkę to... no nie ma o czym gadać. No w sumie coś w tym jest, swoja droga kupiłem te klamry 3d miga , beznadziejne, strata kasy... Edytowane 5 Maja 2022 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 11 godzin temu, enten napisał: Ja mam z takoma te jedynki w 1/16 ale kupiłem do nich FCModeltrend. Te drukowane jak ktoś ma drukarkę to... no nie ma o czym gadać. Ciekawe czy można je przeskalować do 1/35? Oczywiście że można 11 godzin temu, Evildead napisał: No w sumie coś w tym jest, swoja droga kupiłem te klamry 3d miga , beznadziejne, strata kasy... A co z nimi nie tak? Pol mojego tirana to wydruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 6 Maja 2022 Autor Share Napisano 6 Maja 2022 3 minuty temu, jonathan napisał: A co z nimi nie tak? Jakiś taki mydlany detal, myślałem że to będzie jak na obrazku , są przezroczyste , słabo widać przy odcinaniu i szlifowaniu, chyba że to trzeba malować przed obróbką, nie znam się , pierwszy raz z tym miałem styczność, dla porównania zaczepy do wieży t-rex są czarne i mają detal wyraźny ale też cenę wyższą, te są spoko i warte zakupu , a te zestawy uchwytów miga to chowają się jednak w porównaniu z blaszkami, takie tylko spostrzeżenia moje, nie znaczy że muszę mieć rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 Wiesz... któryś raz już się spotykam z tym że wydruki od miga są mydlane. Jak będę coś drukował to wrzucę zestaw zapinek i zerkniesz co i jak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 8 Maja 2022 Autor Share Napisano 8 Maja 2022 Czołg po wstępnych olejach , obiciach , i washu , zostało jeszcze pokończyć układ jezdny, pobrudzić tu i tam, zamontować narzędzia, korytko i antenę, jakieś zacieki i kurz na koniec 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 22 Maja 2022 Autor Share Napisano 22 Maja 2022 (edytowane) No i w końcu skończyłem link do galerii Edytowane 22 Maja 2022 przez Evildead 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 Super! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi