marek d Napisano 8 Maja 2022 Autor Share Napisano 8 Maja 2022 28 minut temu, MIRO napisał: Majówka jeszcze trzyma ? W dniu 5.05.2022 o 18:57, marek d napisał: Jako że przerzutka rozwalona, kończyny poszlifowane można wrócić do modeli. No tak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Maja 2022 Autor Share Napisano 31 Maja 2022 Ten się mocniej rozpycha na biurku więc trzeba go trochę popsuć. Przepraszam za bałagan na warsztacie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 20 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2022 Nie umarło: .. tak wiem szkiełka do wytarcia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Czerwca 2022 Share Napisano 20 Czerwca 2022 Malowanie bardzo ładne, kopeć też. Może te obicia na pierwszym planie górnego zdjęcia nieco zbyt intensywne, no ale to tylko moje subiektywne spojrzenie. Te na dolnym zdjęciu z umiarem i w punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 21 Czerwca 2022 Share Napisano 21 Czerwca 2022 Niewiele widać ale bardzo się podoba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 21 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2022 Godzinę temu, barszczo napisał: Niewiele widać Mało? Oj tam coś trzeba zostawić do ewentualnej galerii. No jeszcze trzeba dopieścić parę rzeczy. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2022 Lulu wychodzi z cienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 Ktoś, gdzieś już deklarował zdanie odrębne na temat malowania przestrzeni za fotelem pilota, a tu widzę że tworzy się jakiś trynd :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2022 Nie wiem jak to przyjąć; ostrzeżenie, pomoc, przytyk? Kolorek był widoczny w pierwszym poście, na pierwszej fotce. Zasadniczo budowa / malowanie modeliku prosto z pudła jest jakimś tryndem, więc raczej nic nowego tu nie tworzę. Szkiełko przyklejone na TET, więc nic nie ruszam. Tamiya Extra Thin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 ostrzeżenie - tak, pomoc - no, powiedzmy, przytyk - pewnie, w ale moim pokrętnym rozumowaniu skierowany w stronę zupełnie nieobecną w tej rozmowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 24 Czerwca 2022 Share Napisano 24 Czerwca 2022 Godzinę temu, marek d napisał: Szkiełko przyklejone na TET, więc nic nie ruszam. Wygląda jakby trochę nie siadło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 24 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 24 Czerwca 2022 33 minuty temu, barszczo napisał: Wygląda jakby trochę nie siadło... Jakieś felery są, ale nie jest tak źle. Parę miejsc trzeba poprawić , ale to w trakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2022 Klej nabiera mocy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 27 Czerwca 2022 Share Napisano 27 Czerwca 2022 W P-40E użyłem tej samej techniki. W większych skalach też się nie obejdzie, już przymierzałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2022 To moja trzecia peczerdziecha Hasegawy. Mam to w miarę opanowane, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelR Napisano 28 Czerwca 2022 Share Napisano 28 Czerwca 2022 Mam pytanko trochę offtop:) Ten Spit który się "rozpycha" w wątku , to jakimi kolorami pomalowałeś camo? Chodzi mi o nr farbek i producenta. Bardzo mi wizualnie się podobają odcienie i jak razem to wygląda stąd jestem ciekaw. Pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 28 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 28 Czerwca 2022 (edytowane) 35 minut temu, PawelR napisał: jakimi kolorami pomalowałeś camo? Chodzi mi o nr farbek i producenta. Pozostałe farbki i podkład też Tamiya. Edytowane 28 Czerwca 2022 przez marek d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 30 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2022 Peczterdziecha polepiona gotowa do podkładu. Dramatu nie było, złożyło się dobrze praktycznie bez szpachli. Procentowało przymierzanie wielokrotne i knucie kolejności klejenia. Newralgiczne miejsca pryśnięte farbą kontrolnie nic nie okazują, ale prawdę ujawni podkład. Teraz wygląda mało ciekawie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xoxsc Napisano 3 Lipca 2022 Share Napisano 3 Lipca 2022 (edytowane) ... Edytowane 17 Lipca 2022 przez xoxsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Lipca 2022 Autor Share Napisano 8 Lipca 2022 Podkład ujednolicił wygląd modelu. Żadne zdrady się nie ujawniły. Będzie można malować. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Lipca 2022 Autor Share Napisano 17 Lipca 2022 Kto to widział by przygotować za mało farby? Już mi się nie chciało więc domaluję później. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Lipca 2022 Share Napisano 17 Lipca 2022 52 minuty temu, marek d napisał: Kto to widział by przygotować za mało farby? Przejdź na MRP, zawsze będą gotowe i w każdej ilości. Malowanie super . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 22 Lipca 2022 Autor Share Napisano 22 Lipca 2022 W dniu 17.07.2022 o 22:38, barszczo napisał: Przejdź na MRP, Nie uczy się nowych sztuczek starego psa. Jeżeli ktoś mnie nie powstrzyma istnieje niebezpieczeństwo że tak zostanie: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 22 Lipca 2022 Share Napisano 22 Lipca 2022 Czysto i ładnie. Niech się dzieje wola Nieba... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 22 Lipca 2022 Share Napisano 22 Lipca 2022 Wal dalej, się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi