greatgonzo Napisano 19 Listopada Share Napisano 19 Listopada (edytowane) A nie z wbudowanym zbiornikiem paliwa za fotelem pilota? Oj tam propozycje. Propozycje trzeba by umieć podeprzeć, a nie w każdym przypadku bym potrafił. Podpytuję się tylko. Pozostaje tylko zagadka dlaczego 'gastronomiczny'? Edytowane 19 Listopada przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano Środa o 07:03 Autor Share Napisano Środa o 07:03 9 godzin temu, greatgonzo napisał: A nie z wbudowanym zbiornikiem paliwa za fotelem pilota? Możesz jaśniej? 9 godzin temu, greatgonzo napisał: Pozostaje tylko zagadka dlaczego 'gastronomiczny'? Już kiedyś była mowa: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano Środa o 11:41 Share Napisano Środa o 11:41 (edytowane) To rzeczywiście pierwsze skojarzenie z QNiem gastronomicznym. Tak odpowiedziałeś Jachudowi. A potem dorzuciłeś do pakietu narodową szachownicę i konfuzja gotowa. Oto jasność: Edytowane Środa o 11:42 przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano Środa o 18:48 Autor Share Napisano Środa o 18:48 Ok no to wszystko jasne. Nadal myślę że dość jasno się wyrażałem i nie trzeba mnie łapać za słowa. Dzięki za fotki, myślę że nie zginą jak w innych tematach. Do następnej aktualizacji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi