greatgonzo Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Bo zamawia się wycięcie masek, a nie jakieś podejrzane gotowce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia Problem w tym że były na zamówienie. Do ZP- V nie widziałem gotowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Hmm..., to dlaczego za duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 17 Stycznia Autor Share Napisano 17 Stycznia O ile na minimalnie większą szerokość/ grubość liter mógłbym przymknąć oko to na zaokrąglenia, brak kątów prostych tam gdzie powinny być już się nie da. Moja wina że zaraz dobrze nie sprawdziłem towaru. Dziś czekały by na mnie piękne maski. Pocieszam się że te kalkomanie nie są złe i trochę to przyspieszy robotę. Tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 17 Stycznia Share Napisano 17 Stycznia Zajrzyj na PW 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia (edytowane) Mały problem. Fa fotkach litery kodowe wyglądają jak białe, ale takie raczej nie były. Serial bardzo ciemno z kolei. Na kalkomanii maja jakiś niebieskawy kolor. Mam zamiar malować kod sky, serial czarny. Edytowane 31 Stycznia przez marek d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia A to nie jest tak, że kody malowano australijskim Sky Blue? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia 53 minuty temu, greatgonzo napisał: A to nie jest tak, że kody malowano australijskim Sky Blue? Nie mam wiedzy na ten temat. Próbuję coś dorobić ale nie mam odnośnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 31 Stycznia Share Napisano 31 Stycznia Wychodzę daleko poza swoją strefę komfortu. Wiem, że litery kodowe na australijskich Spitach malowano australijskim Sky Blue. Nie wiem czy zawsze, a jeśli nie, to jak powszechnie. Jednakże pojawienie się koloru FG na samolocie sugeruje, że jesteśmy w sytuacji, gdy australijskie farby są w użyciu. Nie mam pojęcia jak i czy australijski SB różnił się od brytyjskiego, ale ogólnie to to taki Sky type S bez zielonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 31 Stycznia Autor Share Napisano 31 Stycznia Z grubsza wiem czego szukać. Jestem na etapie poszukiwań farby, kolor ma mniej/ więcej być zbliżony do kilku napisów z kalkomanii które muszę nakleić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi