MayonesEXG7 Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 (edytowane) Propozycja diorami hyhy. Co kobieta zrobi,gdy za oknem zobaczy dobrą furę z 8.8 cm wydechem z zamkiem wylotowym. Scena wypas.. Edytowane 22 Stycznia 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz45 Napisano 26 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2023 Cholera jasna! Chyba mi nie wyszedł. Myślę sobie że za dużo było w tym modelu wszystkiego. Zrobiłem brudzenie olejami (mòwią że dobra marka) i chyba odpłynąłem trochę. Tu plamka,tam smuga. Tu jeszcze i tam. Efekt taki że ratowałem się pigmentem. Sam nie wiem co z tego wyszło. Efekt jest taki że bardzo mocno to wszystko przerysowane. Jak z kreskówki. Teraz jest popaprany i pracuję nad gąskami. Ukończę w takim stylu i zobaczymy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 27 Stycznia 2023 Share Napisano 27 Stycznia 2023 Jak smugu oklejami, to machaj pęndzlem w dół i w górę aby były widoczne cienkie smugi, nie za szerokie i jakoś działaj, bo jak zaschną oleje, po paru dniach a nic nie ruszasz, to tak zostanie. Obadaj, moje pierwsze olejowanie i pierwszy zrobiony P4 ausf H obadaj tam warsztat, to zobaczysz jak mi też " początki " szły jak szły...nie ma się do łamać, ale na bieżąco nadmiary ścierać właśnie white spirit od AK polecam. Jak wspomniałem na innym warsztacie, ja obicia robiłem po bazie, potem lakier oleje, zacieranie łajt spirit i stwierdziłem, że już można mat kłaść. Inna kolejność- ale jakoś wybrnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz45 Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 Chyba skończyłem. Co o tym myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 Może jak popracujesz nad zdjęciami coś "będziemy sądzić" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz45 Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 (edytowane) To tylko robocze. Galeria będzie niedługo. Da się coś zobaczyć. Przynajmniej u mnie otwiera się w niezłej rozdzielczości. Co sądzisz? Edytowane 18 Lipca 2023 przez Mariusz45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 18 Lipca 2023 Share Napisano 18 Lipca 2023 2 godziny temu, Mariusz45 napisał: Co sądzisz? Poczekam na galerię i foty na jednolitym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz45 Napisano 18 Lipca 2023 Autor Share Napisano 18 Lipca 2023 Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz45 Napisano 19 Lipca 2023 Autor Share Napisano 19 Lipca 2023 Zapraszam do galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 23 Lipca 2023 Share Napisano 23 Lipca 2023 Sorki na tel oglądam i zastanawiam się co to jest to białe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi