adamkijak Napisano 25 Czerwca 2022 Autor Napisano 25 Czerwca 2022 Tak se siedzę w domu z Covidem wiec co nieco pomalowałem: 3 Cytuj
rhinoceros Napisano 25 Czerwca 2022 Napisano 25 Czerwca 2022 No, z jakim Covidem.... przecież "mądrzy" ogłosili, że go nie ma! Oczywiście to niewinny żarcik- sam kiedyś przechodziłem- nic dobrego. A co do modelu- zacny! No i przećwiczyłeś przy nim różne techniki Gratuluję, Adamie, cierpliwości! Efekty same przychodzą! Cytuj
adamkijak Napisano 27 Czerwca 2022 Autor Napisano 27 Czerwca 2022 W dniu 25.06.2022 o 22:37, bulik58 napisał: Super wyglada w tym mieszanym kamuflazu , ciekaw jest wygladu ostatecznmego. Co do Covidu : zycze szybkiego powroltu do zdrowia. Wlasnie, gdzie sa Ci experci z FB , i innych podobnych stron majacych 100% informacje iz takiego czegos nie ma i nie bylo? Ostatnio sie taki jeden Doktor pojawił co twierdzi ze broń nuklearna to ściema itd i ze jak wierzymy to jesteśmy putinowcami. Cytuj
adamkijak Napisano 2 Lipca 2022 Autor Napisano 2 Lipca 2022 22 godziny temu, bulik58 napisał: I jak ze zdrowiem, odeslales Covida w zapomnienie ? Niby tak, test mam już negatywny ale nadal trochę słabo się czuje. Jeszcze pare dni i będzie spoko, dzięki za zainteresowanie. Cytuj
adamkijak Napisano 7 Lipca 2022 Autor Napisano 7 Lipca 2022 W dniu 3.07.2022 o 13:20, bulik58 napisał: Gdy juz powrocisz do sil prosilbym cie o pomoc w temacie oswietlenia naczepy ChMZAP -5247G , udalo mi sie znalezsc kilkanascie dobrych zdjec lecz jak na zlosc brakuje w nich tych lamp. Czy w miejscu zaznaczonym kolem na 1 fotce byly montowane obrysowki podobne do tych z fotki 2? Jak wygladalo tylne oswietlenie ? Hej, szczerze to Ruski sprzęt to dla mnie zupełnie obcy temat, ale coś tam wyszperalem: Cytuj
adamkijak Napisano 7 Lipca 2022 Autor Napisano 7 Lipca 2022 20 minut temu, bulik58 napisał: Hej, za odzew , takiej fotki potrzebowalem. A ty juz na nogach , zdolny do modelowania? Zdolny, zgubiłem kalki i czekam aż Italeri podeśle zamówione wiec projekt jak na razie czeka. Cytuj
adamkijak Napisano 7 Lipca 2022 Autor Napisano 7 Lipca 2022 35 minut temu, bulik58 napisał: Moze czas zaczac cos nowego, np M984A2 Wrecker , fajna maszyna. Gdzies mam fotke jak z sholowal Rosomaka w Afganie. Kiedyś na pewno złoże, jak na razie staram się robić jeden na raz, no i na wakacje zaraz jadę wiec kasę odkładam. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi