Bartosz Ciesielski Napisano 9 Kwietnia 2022 Napisano 9 Kwietnia 2022 BRDM 2 Serbskiej żandarmerii wojskowej działający na terenie Bośni w latach 90. Do modelu miałem tylko jedno zdiecie z którego skożystałem fotka jest z rozbiórki po zakończeniu konfliktu w B Jugosławii. Z ciekawostek na jednym z forów jeden z oglądających napisał że te BRDM y były na niebiesko szybko przemalowywane w lesie Model skala 1:35 Trumpeter Blachy fototrawione Eduarda Koła z żywicy od Pancerart Lufa do KPWT Aber 10 Cytuj
Endrju Napisano 9 Kwietnia 2022 Napisano 9 Kwietnia 2022 Ładniutki ten Berdek. Malowanie ciekawe. Czy był warsztat? Skąd zaczerpnąłeś wiedzę na temat wnętrza pojazdu? Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 9 Kwietnia 2022 Autor Napisano 9 Kwietnia 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, mandrivecs napisał: Super wyszło..! A kalli skąd? Zestaw kalek do pojazdów z wojny bałkańskiej kiedyś hyba Bizon teraz jako Mig 1 godzinę temu, Endrju napisał: Ładniutki ten Berdek. Malowanie ciekawe. Czy był warsztat? Skąd zaczerpnąłeś wiedzę na temat wnętrza pojazdu? Pozdrawiam. Andrzej. Andrzej niestety warsztatu nie robiłem, bo zapominam uzupełniać posty. Co do wnętrza korzystałem z dostępnych fotografii BRDM 2 Edytowane 9 Kwietnia 2022 przez Bartosz Ciesielski Cytuj
Adams M1A1 Napisano 9 Kwietnia 2022 Napisano 9 Kwietnia 2022 Skądś jakby znam ten pojazd. Super wyszło. Pozdr. A. 1 Cytuj
orzechu500 Napisano 9 Kwietnia 2022 Napisano 9 Kwietnia 2022 Fajny temat i świetny wykon.Brakuje mu tylko winietki 1 Cytuj
zaruk Napisano 9 Kwietnia 2022 Napisano 9 Kwietnia 2022 Bardzo ciekawy temat i udany model. Z przyjemnością się ogląda. Cytuj
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Kwietnia 2022 Autor Napisano 10 Kwietnia 2022 7 godzin temu, bulik58 napisał: Zdjecie te pochodzi z 2000 roku gdy robierali sprzet uzywany w czasie wojny na Balkanach,ponizej wiecej zdjec z tego samego miejsca, na drugim widac z lewej strony te niebieskie pojazdy. Podobno oprocz niebieskich uzywano rownierz inne. Model ciekawy rzadko poruszany temat. Ja akurat szukałem fotek tego niebieskiego próbowałem doszukać się więcej gdzie co i jak ale z marnym skutkiem . Ciekawym tematem są ichnie Gun trucki łącznie z opancerzonymi traktorami . Ten skończony czas pomału zakończyć walkę z T 34/85 i M 18 HellCat "Suzy" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi