toled Napisano 28 Kwietnia 2022 Share Napisano 28 Kwietnia 2022 3 godziny temu, cayman napisał: Nie inaczej.!! Nauka nie poszła w las. I takie warsztaty ja chcę oglądać. Chłop się ogarnął, wziął wszystkie Twoje rady do serca i model w końcu wygląda tak jak ma wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 28 Kwietnia 2022 Share Napisano 28 Kwietnia 2022 15 minut temu, toled napisał: I takie warsztaty ja chcę oglądać. Chłop się ogarnął, wziął wszystkie Twoje rady do serca i model w końcu wygląda tak jak ma wyglądać. Wiesz dobrze Wojtku ,że każdy modelarz musi przejść kolejne etapy a wpadki przeanalizować i wyciągnąć wnioski. Wiem ,byłoby najlepiej swój pierwszy czy drugi model zrobić na tzw.brzytwę żyletę , ale nie da się, bo techniki poznaje się w trakcie modelowania ,a nie wcześniej. Naszego Padawana cenię za wytrwałość i chęć walki z materią ,a nie ręce do góry i ...THE END. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartas89 Napisano 30 Kwietnia 2022 Autor Share Napisano 30 Kwietnia 2022 Model został ukończony. Czy spotkałem się z jakimiś problemami w trakcie pracy nad nim? Tak. Pierwsze to malowanie podwozia, które było jednym elementem. Drugie to spasowanie jednego z przednich kloszy. Namęczyłem się z nim blisko godzinę, aby wszedł ładnie na swoje miejsce. Reszta bardzo dobrze spasowana, jak na Tamkę przystało. Czy będę chciał sklejać kolejne auto? Myślę, że tak. Jedno co mnie zastanawia w modelach aut, to to, że człowiek stara się wypieścić wnętrze, maskuje, poprawia, zaprawia, a na koniec i tak prawie tego nie widać Niedługo powinienem wrzuć galerię. Dzięki wszystkim za porady i do napisania 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cayman Napisano 1 Maja 2022 Share Napisano 1 Maja 2022 Brawo Ty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi