Jacorro Napisano 2 Maja 2022 Share Napisano 2 Maja 2022 Czas zacząć. Dodałem już parę nitów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 6 Maja 2022 Autor Share Napisano 6 Maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 Bardzo rzadki żółwik na forach. A jaka to skala? Domyślam się, że 1:35. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 U mnie na malowanie i podstawkę czeka Mark IV z Tamki, wiec po cichu będę sobie oglądał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 6 Maja 2022 Autor Share Napisano 6 Maja 2022 4 godziny temu, Endrju napisał: Bardzo rzadki żółwik na forach. A jaka to skala? Domyślam się, że 1:35. Pozdrawiam. Andrzej. Tak to 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 6 Maja 2022 Autor Share Napisano 6 Maja 2022 Praca wre. Jeszcze szpachla do przeszlifowania w niektórych miejscach, odrobinę nitów i na pewno uchwyt z tyłu pojazdu dorobię. Po tym można nakładać podkład. Czy na pewno tyle elementów fototrawionych jest niepotrzebnych w tym zestawie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 6 Maja 2022 Share Napisano 6 Maja 2022 Na pewno. Używa się ich tylko w normalnym Mk.IV a tp7 jak miałeś wersję ze szkopskim fotografem (i gąsienicami, gdzie każde ogniwko składa się z 5 części - nie pytaj skąd wiem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 5 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2022 Czy te śruby nie powinny zostać usunięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 Powinny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 5 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2022 3 godziny temu, AchtungCancer napisał: Powinny Ja już nie wiem, bo tu dowstaje informacje że usunąć a na innej grupie, że zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 (edytowane) To cieniutka blacha była, śruby czasem były, czasem tylko jedna ale na większości nic - nie wiem od czego to zależało. Tadpole, druga strona, wyraźnie typ "gładki" 100% oryginalna, łącznie z kamuflażem, Mk.IV z Brukseli, najlepiej zachowany egzemplarz: Ale jeżeli są wątpliwości to proszę, Deborah prosto z francuskiego błota Edytowane 5 Czerwca 2022 przez AchtungCancer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 5 Czerwca 2022 Share Napisano 5 Czerwca 2022 Jedna śruba Dwie śruby 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 6 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 6 Czerwca 2022 10 godzin temu, AchtungCancer napisał: Jedna śruba Dwie śruby To zostawię po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 6 Czerwca 2022 Share Napisano 6 Czerwca 2022 Jak chcesz, nie mam cię zamiaru do niczego zmuszać, choć według mnie pojawiają się tylko na niektórych czołgach z płozami dla belki i żaden Tadpole ich nie miał. Dwie pojedyncze śruby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 11 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2022 Czy ma ktoś więcej zdjęć kosza? Bo dawno temu był temat na forum Takom Mark.IV female beute-tank i tam zobaczyłem pewne 4 wzmocnienia? Blaszki? I nie wiem czy one rzeczywiście powinny być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JanuszF Napisano 17 Czerwca 2022 Share Napisano 17 Czerwca 2022 Tutaj je widać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 21 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 21 Czerwca 2022 Share Napisano 21 Czerwca 2022 Po preszejdingu zostały tylko pamiątkowe zdjęcia. Za dużo warstw lub zbyt gęsta farba bazowa. Sam preszejding lepiej robić bardziej rozmyty bo wygląda naturalniej i nie jest mocno nachalny. Teraz do farby bazowej dodaj troszkę bieli i żółci, mocno rozcieńcz i pomaluj po środkach paneli i będzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 21 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2022 3 godziny temu, TAW napisał: Po preszejdingu zostały tylko pamiątkowe zdjęcia. Za dużo warstw lub zbyt gęsta farba bazowa. Sam preszejding lepiej robić bardziej rozmyty bo wygląda naturalniej i nie jest mocno nachalny. Teraz do farby bazowej dodaj troszkę bieli i żółci, mocno rozcieńcz i pomaluj po środkach paneli i będzie git. Wiem dzięki, ale problem to farba która dopiero po kilku warstwach ma właściwy kolor. Zanim zrobiła się zielona była brązowa (mig-0074) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 30 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2022 To są metalowe, czy gumowe rolki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AchtungCancer Napisano 30 Czerwca 2022 Share Napisano 30 Czerwca 2022 Goły metal. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 2 Lipca 2022 Autor Share Napisano 2 Lipca 2022 Wash na dachu prawie zrobiony, a gąsienice gotowe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 13 Listopada 2022 Autor Share Napisano 13 Listopada 2022 Trochę się zeszło, ale dużo tych nitów i śrub. Czasem był czas na budowę czasami nie, ale jestem z powrotem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 14 Listopada 2022 Share Napisano 14 Listopada 2022 Łosz trochę (moim zdaniem) przesadzony. Strasznie daje po oczach wokół śrub i nitów. porównaj fotę modelu i to zdjęcie wyżej, pod murem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacorro Napisano 23 Listopada 2022 Autor Share Napisano 23 Listopada 2022 Lakier matowy i część pracy nad pigmentami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi