Grzes Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Godzinę temu, Bartosz Ciesielski napisał: Kurcze, rakiety wyglądają zupełnie jak powietrze-powietrze R-77 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia ,, Kaczki dziennikarskie ,, to nie tylko dziennikarzy domena , AI zapytana o poniższe zdjęcie odpowiedziała : Zdjęcie przedstawia ukraińskich żołnierzy montujących elementy opancerzenia na pojeździe wojskowym. Pleksi i taśma mają chronić rosyjskie czołgi. Desperacki plan ... Godzinę temu, Grzes napisał: Bo to jest zestaw z czteroma rakietami R-77-1 Sądząc po zdjęciu, wyrzutnia jest wyposażona w cztery rakiety powietrze-powietrze R-77-1, które są wystrzeliwane dostosowanej do tego celu prowadnicy. Konstrukcja ta w pewnym stopniu powtarza koncepcję norwesko-amerykańskiego systemu obrony powietrznej NASAMS, wykorzystującego rakiety przeciwlotnicze AIM-9 i AIM-120. Rosyjskie „NASAMS” Badania nad wykorzystaniem rakiety R-77 wystrzeliwanej z powietrza z wyrzutni naziemnych prowadzono w ZSRR na etapie rozwoju tych rakiet w latach 80-tych. potwierdzone przez białoruskie żródło Расійскі Franken-SAM Урал + 4хР-77-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 18 Kwietnia Autor Share Napisano 18 Kwietnia W dniu 17.04.2026 o 01:09, bulik58 napisał: ,, Kaczki dziennikarskie ,, to nie tylko dziennikarzy domena , AI zapytana o poniższe zdjęcie odpowiedziała : Zdjęcie przedstawia ukraińskich żołnierzy montujących elementy opancerzenia na pojeździe wojskowym. Pleksi i taśma mają chronić rosyjskie czołgi. Desperacki plan ... Bo to jest zestaw z czteroma rakietami R-77-1 Sądząc po zdjęciu, wyrzutnia jest wyposażona w cztery rakiety powietrze-powietrze R-77-1, które są wystrzeliwane dostosowanej do tego celu prowadnicy. Konstrukcja ta w pewnym stopniu powtarza koncepcję norwesko-amerykańskiego systemu obrony powietrznej NASAMS, wykorzystującego rakiety przeciwlotnicze AIM-9 i AIM-120. Rosyjskie „NASAMS” Badania nad wykorzystaniem rakiety R-77 wystrzeliwanej z powietrza z wyrzutni naziemnych prowadzono w ZSRR na etapie rozwoju tych rakiet w latach 80-tych. potwierdzone przez białoruskie żródło Расійскі Franken-SAM Урал + 4хР-77-1 IA mam troszkę problem z niektórymi rzeczami tym bardziej że widać że żołnierze są w rosyjskich mundurach Flora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia 9 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: IA mam troszkę problem z niektórymi rzeczami tym bardziej że widać że żołnierze są w rosyjskich mundurach Flora W ,, zielonym ,, kolorze mogą mieć mundury żołnierze wielu armii , czyżby więc wyznacznikiem wyboru +- był typ ciężarówki a może oznaczenie ? Podobno gdzieś na twojej fotce ma być widoczny biały krzyż , ja go nie znalazłem pomimo powiększenia. Wiara moja w jej (inteligencji ) wiarygodność została zachwiana informacją iż ,, Niemcy nie używają czołgów typu Leopard ,, Stryker Rosomak https://t.me/ClashReport/10836 VAB Kozak-5 T-72 Leo 1A5 BMP-1 Spartan ? Opl Bogdana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 19 Kwietnia Autor Share Napisano 19 Kwietnia @bulik58 ostatnio widziałem zdjęcie które SI kolorowała była to fotka z 1970 z wybrzeża. SI dodała do zdjęcia jakiegoś Jeepa. Ostatnio nawet trafiłem na modelarza który budował dioramy w SI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia (edytowane) Bartoszu wymyślono już różne sztuczne rzeczy , pierw zęby potem piersi i usta , przyszła kolej na sztuczną inteligencję . Jedyną rzeczą naturalną która pozostała to głupota ludzka. P.S. Podeślij mi proszę ten materiał o tych dioramach , ja też mam coś dla ciebie. Edytowane 20 Kwietnia przez bulik58 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 23 Kwietnia Autor Share Napisano 23 Kwietnia Ukraińskie pojazdy Cezar po trafieniu odholowywany na tyły montaż siatki anty dronowej na innym Cezarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 23 Kwietnia Autor Share Napisano 23 Kwietnia Siły Ukraińskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 23 Kwietnia Autor Share Napisano 23 Kwietnia Siły Federacji Rosyjskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano Poniedziałek o 14:05 Autor Share Napisano Poniedziałek o 14:05 Ukrainski BWP z siatkami anty dronowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi