DamianPoltorak Napisano 12 Października 2022 Autor Share Napisano 12 Października 2022 Barszczo, dziękuję za podpowiedzi ze śmigłem, będę podążał tą drogą. Chyba skończyłem prace z farbami olejnymi. Jeśli nic więcej nie podpowiecie, zostawiam tak jak jest i kładę półmat. Na koniec dojdą jeszcze okopcenia i obicia kredką. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 Rozciągnąłbym ten brudek w niektórych miejscach żeby wyglądało to na smugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Października 2022 Share Napisano 12 Października 2022 2 godziny temu, RogerM napisał: Rozciągnąłbym ten brudek w niektórych miejscach żeby wyglądało to na smugi. Ta sama myśl od razu przeszła mi przez głowę. Na razie wygląda to średnio, jeśli to wash olejny ścieraj go w kierunku ogona. Potem nałóż świeżego i od nowa. Zabieg powtórz tyle razy aż będzie ci pasowało, no chyba że za pierwszym razem będzie dobrze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 17 Października 2022 Autor Share Napisano 17 Października 2022 Po malutku chyba zmierzam ku końcowi. Poprawiłem śmigło, oraz popracowałem nad przetarciami powłoki lakierniczej. I przyznam, że było to dużym wyzwaniem. Wyszło jak wyszło. Przy następnym modelu na pewno podejdę do tego tematu inaczej, czyli chiping fluid i drapanie pędzlem. Pracuje jeszcze nad poprawkami na dole. Potem drobnica, i pewnie pojawi się galeria. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 17 Października 2022 Share Napisano 17 Października 2022 Śmigło świetne, o to chodziło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 17 Października 2022 Share Napisano 17 Października 2022 1 godzinę temu, DamianPoltorak napisał: Przy następnym modelu na pewno podejdę do tego tematu inaczej, czyli chiping fluid i drapanie pędzlem. Chipping fluid nie da Ci takiego łagodnego przejścia. Wyszło bardzo dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 Przepraszam z góry za odkopanie tematu :P. Jak wygląda sprawa z kalkami w tym zestawie ? To już ten nowe z podwójnym, zdejmowanym filmem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianPoltorak Napisano 5 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2022 23 godziny temu, rudolf24 napisał: Przepraszam z góry za odkopanie tematu :P. Jak wygląda sprawa z kalkami w tym zestawie ? To już ten nowe z podwójnym, zdejmowanym filmem ? Nie ma za co, bo temat jeszcze nie zakopany. Brakuje kropki nad "i", niestety nie mogę się zmusić do dokończenia. Odpowiadając na twoje pytanie, kalki są w klasycznym wydaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi