mandrivecs Napisano 18 Maja 2022 Share Napisano 18 Maja 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 Udało mi się znaleźć fotkę "Crater Magnet" - niestety bez pługa i długich nozzlerów (wiedziałem, że gdzieś mam): I jeszcze referencyjne foto, dla innego wozu z kalek które przewijają się w różnych zestawach: "Another Bad Creation" I pytanie - macie info, czy gdzieś można nabyć kalki do "Hard Liner'a" z foto poniżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 21 Maja 2022 Share Napisano 21 Maja 2022 12 godzin temu, mandrivecs napisał: I pytanie - macie info, czy gdzieś można nabyć kalki do "Hard Liner'a" z foto poniżej? Będzie kłopot bo ja nie widziałem tych kalek osobno , były w jakiś zestawie , ale jak potrzebujesz fajnych malowań do Abramsa z pługiem to mam 2 malowania z Echelona z OIF-u ; https://www.vodnik.net/pages/Echelon/T35013.htm Właściciela wątku przepraszam za pisanie nie na temat. Pozdr.A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 Model po poprawkach się podoba, ciekawa dyskusja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 22 Maja 2022 Share Napisano 22 Maja 2022 15 minut temu, bulik58 napisał: Na podstawie takich materialow mozna cos powiedzic konkretnego na temat wygladu pojazdu bo to co daja firmy do swoich modeli rzadko kiedy pokrywa sie z rzeczywistoscia. Ale w tym zestawie tez nie ma tych nazw wspomnianych powyzej, podobna nazwe do "Another Bad Creation" mam w zestawie Echelona 35190 ,, Another Episode ,, moze???? to zblizona nazwa dla pojazdow w danej jednostce. Wszystkie pojazdy z danego plutonu miały nazwy zaczynające się na literę nru plutonu jeżeli był to pierwszy pluton to wszystkie pojazdy miały nazwy na literę A , i tak po kolei np. choć były wyjątki np. w plutonie D o nazwie własnej De Outlaw wszystkie pojazdy nazywały się od słynnych zakapiorów z Dzikiego Zachodu czyli Jesse James Doc Holiday Josey Wales. Po oglądnięciu kilkudziesięciu zdjęć można przyjąć że na takiej samej zasadzie wóz wyposażony w pług TWMP zawsze był to 3-ci pojazd w plutonie podobnie jak wóz d-cy kompanii miał nr 66 a sierżanta kompani 65, a WZT 88 . Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi