Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 month later...
  • 10 months later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...
Napisano

Widzę, że już raz zmienili nazwę... Może powinni się nazwać FOREPLAY huh, huh... Sorki za oftop, pozdrawiam!

Paweł

• 3 months later...
Napisano
1 godzinę temu, KFS-miniatures napisał:

Zasadniczo fajnie to wygląda, pewnie jest też bardziej przyjazny modelarzowi niż OKB (z relacji w necie wynika, że miejscami ma mocno szortrunową naturę). Z ewidentnych różnic - koło napinające od Fore'a ma otwory ulgowe, które u OKB były tylko w żywicznym zamienniku.

I tylko kalkomanii żal, jak zwykle u Chińczyków, bo oferta kalkomanii dla M24 na rynku jest biedna, a Grigorov daje kilka różnorodnych opcji.

Napisano
W dniu 7.03.2024 o 18:29, KFS-miniatures napisał:

a gdzie konkretnie?

Najwięcej uwag pojawia się w odniesieniu do układu jezdnego, gdzie spasowanie kół i gąsienic wymagać ma trochę gimnastyki. Wróciłem teraz do relacji z budowy i z tą "mocno shortrunową" naturą to może przesadziłem, ale wciąż Chińczycy  mają szansę przebić Grigorova łatwością montażu.

Napisano
58 minut temu, filipsg napisał:

wciąż Chińczycy  mają szansę przebić Grigorova łatwością montażu

to zdecydowanie. Choćby dlatego, że model grigorowa był bardziej poszatkowany, czasem ze względów technicznych, ale miejscami także dla lepszego odwzorowania konstrukcji

• 3 months later...
Napisano

Pięknie! Nie spodziewałem się, że w tym roku doczekamy się nowiutkich Daimlera i Humbera w mikroskali :D Teraz niech ktoś wreszcie wyda Greyhounda...

• 2 months later...
  • 3 months later...