Mariusz45 Napisano 5 Stycznia 2023 Share Napisano 5 Stycznia 2023 5 godzin temu, Jamat napisał: Tylko że wszystko będzie malowane co i tak widać na zdjęciach części jeziorka. No to podpatruję dalej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 8 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 8 Stycznia 2023 Czterej pancerni i pies. I trochę pomalowana podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Figurki pięknie zmalowane. Widzę że zrobiłeś ślady gąsienic jak StuG już stoi. A nie trzeba dorobić śladów wjeżdżania w to miejsce? No bo chyba wjechał tam jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Tacy trochę na beżowo wyszli, choć można zwalić na słońce , a ślady wjazdu są z jednej strony , teleportu raczej nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merten Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 16 godzin temu, Jamat napisał: Czterej pancerni Pomalowani super. Bardzo zazdroszczę umiejętności! Co do "pancernych", to... jednak nie. To artylerzyści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zyziek Napisano 9 Stycznia 2023 Share Napisano 9 Stycznia 2023 Figurki bardzo ładnie zmalowane, zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 9 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2023 Panowie dziękuje za pozytywne opinie. Co do koloru skóra fotka poniżej lepiej oddaje rzeczywistość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 22 Stycznia 2023 Share Napisano 22 Stycznia 2023 Skoro jesteśmy przy figurkach to mam ważne pytanie, bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Jakich kolorów użyłeś? Głównie chodzi mi o koszule. Były szare, zielone i jasno niebieskie. Jakie, kiedy i przez kogo były stosowane? No i jakich farb użyć do malowania? Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 24 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2023 W dniu 22.01.2023 o 10:10, don napisał: Skoro jesteśmy przy figurkach to mam ważne pytanie, bo nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi. Jakich kolorów użyłeś? Głównie chodzi mi o koszule. Były szare, zielone i jasno niebieskie. Jakie, kiedy i przez kogo były stosowane? No i jakich farb użyć do malowania? Z góry dziękuję za pomoc. Niemieckie załogi czołgów i niszczycieli miały czarne mundury zaś działa szturmowe podpadały pod jednostki artylerii, które stosowały zielone mundury. Co do kolorków zielony to AK 3 Gen 11425 i/lub Vallejo PA 334 glejzowane innymi kolorkami co by zbyt identycznie nie wyglądało przy czterech załogantach. Co do koszul to była jakaś jasno szara farbka z kropelką niebieskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamat Napisano 24 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
don Napisano 24 Stycznia 2023 Share Napisano 24 Stycznia 2023 13 godzin temu, Jamat napisał: Niemieckie załogi czołgów i niszczycieli miały czarne mundury zaś działa szturmowe podpadały pod jednostki artylerii, które stosowały zielone mundury. Co do kolorków zielony to AK 3 Gen 11425 i/lub Vallejo PA 334 glejzowane innymi kolorkami co by zbyt identycznie nie wyglądało przy czterech załogantach. Co do koszul to była jakaś jasno szara farbka z kropelką niebieskiego. Dzięki za odpowiedź. Liczyłem, że ktoś obeznany w temacie koszul zakończy moje kolorystyczne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi