R_Mazzi Napisano 19 Lipca 2008 Autor Share Napisano 19 Lipca 2008 (edytowane) Malutki "updejcik" Przykurzone wydechy, ciut zmienione błocko: W sumie niewiele się zmieniło, w każdym bądz razie definitywnie już trafił na półeczkę... Acha, no i żeby nie było, że obiecanki cacanki to tak jak obiecałem dodałem nowe fotki (na nowych podstawkach) do starych tygrysowych galerii: Pz VI E Pz VI H1 & King Tiger Jeśli ktoś ma ochotę obejrzeć to zapraszam Edytowane 6 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Miodzio, tylko podstawka nadal się świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Miodzio, tylko podstawka nadal się świeci. To chyba dobrze, bo to woda. Nadal nie poprawiłeś braku śladów za modelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 A to taki czołg, który jeździ po wodzie tak ? Taki panzerjezus ? Woda, ok może się pobłyskiwać w słońcu, ma to do siebie, ale tak na całej powierzchni ? Rozumiem, że to ma być taki podmokły grunt i mocne rosyjskie błoto, jak na kronikach z frontu wschodniego widać. W takim razie (na logikę) czołg powinien być zapadnięty do połowy kół w tej świecącej glajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 19 Lipca 2008 Autor Share Napisano 19 Lipca 2008 Nadal nie poprawiłeś braku śladów za modelem. Trzeba by przeryć gips od nowa... już mi się szczerze mówiąc nie chciało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Niekoniecznie do połowy kół w błocie. To przecież mogą być zwykłe kałuże. Cała podstawka się przecież nie świeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 Trzeba by przeryć gips od nowa... już mi się szczerze mówiąc nie chciało... Nie chciało ? Jest Pan usprawiedliwiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 19 Lipca 2008 Share Napisano 19 Lipca 2008 R_Mazzi napisał: Trzeba by przeryć gips od nowa... już mi się szczerze mówiąc nie chciało... Nie chciało ? Jest Pan usprawiedliwiony Dokładnie. W sumie dużo roboty i znów dopasować odcienie błota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brat KRUGER-a Napisano 20 Lipca 2008 Share Napisano 20 Lipca 2008 Model bardzo mi się podoba szczegunlnie ten kolor. Błoto jest też jest niczego sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi