Bartosz Ciesielski Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Generalnie miał to być szybki projekt wyszło prawie 4 miesiące Model to stary Alanger , figurki żołnierzy to jakieś żywiczne z portalu aukcyjnego, figurka policjanta przerobiony Tacom. Pojazd tego typu został zdobyty pod Mikołajewem w okolicach Marca 2022 roku. Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Bartosz Ciesielski 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 Fajny pojazd wyszedł, ten figurant z Takoma to ten z VW ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 Brakuje mi na podstawce śladów pozostawionych zarówno przez pojazd jak i przez żołnierzy. Dopisz w tytule jaka to skala. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 2 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2022 29 minut temu, chorąży napisał: Fajny pojazd wyszedł, ten figurant z Takoma to ten z VW ?? Dokładnie ma pododawane jakieś bambetle z innych figurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 2 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2022 15 minut temu, Grzes napisał: Brakuje mi na podstawce śladów pozostawionych zarówno przez pojazd jak i przez żołnierzy. Dopisz w tytule jaka to skala. Co ciekawe parokrotnie odciskałem ślady wozu i figur ale zanikły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 fajna scenka tylko te wilcze oczy.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 2 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Kilka fotek z warsztatu Działko po poprawkach lufy to wyrób RB reszta od zera Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Bartosz Ciesielski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 2 Sierpnia 2022 Autor Share Napisano 2 Sierpnia 2022 Pojazd masakrycznie spasowany musiałem poprzerabiać go w kilku miejscach, zamiast wydechu była poprostu dziura, w związku z tym że jest otwart właz to jest fotel kierowcy z drążkami i pedałami żeby nie było za pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 2 Sierpnia 2022 Share Napisano 2 Sierpnia 2022 (edytowane) Dużo fajniej by wyglądało jakbyś dał te błoto po całości, nawet niech będzie rozrzedzone na krańcach, zamiast tej żółtej ziemi, teraz wygląda jak nakładane jedno na drugie, zapaćkaj żółte tym samym błotkiem to moim zdaniem fajniej by było Edytowane 2 Sierpnia 2022 przez Evildead 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 2 Września 2022 Share Napisano 2 Września 2022 Dioramka super. ale ten tank w ogóle nie objuczony , powinien być wyładowany jakimiś lodówkami kuchenkami mikrofalowymi i innym cennym trofiejnym dobrem , podobnie jak nie powinno robić się żadnego II wojennego sprzętu radzieckiego bez przytroczonych do niego rowerów . Pozdr. A. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 3 Września 2022 Autor Share Napisano 3 Września 2022 (edytowane) W dniu 2.09.2022 o 11:07, Adams M1A1 napisał: Dioramka super. ale ten tank w ogóle nie objuczony , powinien być wyładowany jakimiś lodówkami kuchenkami mikrofalowymi i innym cennym trofiejnym dobrem , podobnie jak nie powinno robić się żadnego II wojennego sprzętu radzieckiego bez przytroczonych do niego rowerów . Pozdr. A. Co ciekawe na tym wozie nie było takich rzeczy. Na filmie na którym się wzorowałem porozrzucane były tylko skrzynki wojskowe i elementy odzieży załogi od siebie dodałem czajniczek który zdążyli podprowadzić i moje ulubione łuski chodź na filmie ich nie widać Edytowane 3 Września 2022 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi