copycat Napisano 26 Marca 2023 Autor Share Napisano 26 Marca 2023 "Asfalt" wysechł, od razu wiedziałem, że trzeba bardziej zgrać go z brudzeniem czołgu. Czy to się nazywa "Jeż" te stopery na pojazdy, nie są jeszcze przykurzone. Trochę washa w trawę bo za sucha w porównaniu do otoczenia. Ogólnie ciężko mi się zdecydować. Może jakaś kałuża i trochę śniegu mi się marzy. Zdjęcia oczywiście w celu dyskusji co do brudzenia asfaltu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 26 Marca 2023 Share Napisano 26 Marca 2023 To zdjęcie Centauro to gdzie i kiedy robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 26 Marca 2023 Autor Share Napisano 26 Marca 2023 2 minuty temu, mandrivecs napisał: To zdjęcie Centauro to gdzie i kiedy robione? Jako nazwa pliku staram się kopiować opis zdjęcia. la-intervencion-de-la-otan-en-bosnia-herzegovina-despues-de-dayton-soldados-del-ejercito-italiano-patrullaje-road-cerca-de-sarajevo-enero-de-1996-f596jk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 26 Marca 2023 Autor Share Napisano 26 Marca 2023 3 minuty temu, bulik58 napisał: Accurate Armour 1/35th 1/48th Carbon Fiber Antenna 9 funtów za kawałek drutu szklanego, lekka przesada. W sklepie dla hobbystów widziałem za 1 funta całą masę prostych drucików. Rozciągnięta ramka czasem się wygina, tu masz rację. Co nie znaczy, że nie da się tego poprawić za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 26 Marca 2023 Share Napisano 26 Marca 2023 A zwykły drut stalowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 26 Marca 2023 Autor Share Napisano 26 Marca 2023 36 minut temu, Lipstein napisał: zwykły drut stalowy? Chodzi o coś o małej plastyczności. Tzn. Co ciężko odkształcić. Drut stalowy jest twardy, ale plastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 10 Września 2023 Autor Share Napisano 10 Września 2023 Galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi