PitersonL Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 https://www.alamy.de/stockfoto-opel-olympia-mit-einem-holzgas-generator-gebaut-im-jahre-1936-durch-benzin-engpasse-nach-dem-krieg-wurde-es-im-jahre-1946-sein-umgewandelt-34495354.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 Ciekawe, czy mieli pavulon na pokładzie tej sanitarki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 I tak od tematu panzer IV poprzez dzieje Śląska, dotarliśmy do momentu, w którym zaczyna się kabaret.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 Jak to mawiam na imprezach, gdy jest srogo i wiem co niebawem mnie czeka.... "ja już nie mogę coli" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 Do jutra. P. S. Zapraszam szersze Grono do naszej dyskusji. Będzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Września 2022 Share Napisano 9 Września 2022 Próba do Autora- temat ciekawy, bo inny, ale czy możesz nie trzaskać posta pod postem i w każdym jedno zdjęcie? Taka organizacyjna prośba, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 2 godziny temu, makinen napisał: Próba do Autora- temat ciekawy, bo inny, ale czy możesz nie trzaskać posta pod postem i w każdym jedno zdjęcie? Taka organizacyjna prośba, Jasna sprawa, od niedawna jestem na forum, więc dopiero uczę się obycia. Mam tutaj gorącą prośbę do Administratora. Jeśli to nie przeszkadza Kolegom, proszę o usunięcie postów wcześniejszych i pozostawienie wyłącznie materiału fotograficznego (dot. Opla i panzera IV) ode mnie i Kolegów. Kolejne wpisy będą już wtedy merytoryczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Września 2022 Share Napisano 9 Września 2022 Dziękuję . A teraz dawaj Opla na warsztat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 Zaczęło się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 Teraz zaczynam pracę nad intercoolerem do wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 Raczej potraktuje ten temat malarsko. Natomiast chłodnica już zamontowana. Jak to wygląda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 Masz oko na detal. Nie zwróciłbym uwagi. Dziękuję. Nie wiem czy to wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 5 minut temu, bulik58 napisał: I jeszcze jedna sprawa , to naciecie powinno byc dwustronne , blotnik >uszczelka<karoseria Oh no 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 20 minut temu, bulik58 napisał: Ok, ok, juz wiecej nie pisze ide spac, Bo co napisze to masz wiecej roboty . Dobrej nocy. Ja też odpadam, a jutro proszę o kolejne wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 Podwójny felc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 9 Września 2022 Autor Share Napisano 9 Września 2022 Jak to potem malować, żeby w ciemnym kamuflaż nie umknęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 10 Września 2022 Autor Share Napisano 10 Września 2022 Wiecie co to zarwać noc przy modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 10 Września 2022 Autor Share Napisano 10 Września 2022 Rano o 7:00 jak na kacu, ale lecimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 10 Września 2022 Autor Share Napisano 10 Września 2022 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 10 Września 2022 Autor Share Napisano 10 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 10 Września 2022 Share Napisano 10 Września 2022 Ja niestety błędnie sądziłem, że z zestawu Bronco można zrobić ten nasz polski sztabowy, którego zdjęcie wrzuciłem... Trochę lipa wyszła... W takim układzie jeśli jest ktoś chętny to odsprzedam, ewentualnie wymienię Olympię Bronco ! Jeśli jest ktoś chętny proszę pisać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 10 Września 2022 Autor Share Napisano 10 Września 2022 10 minut temu, mandrivecs napisał: Ja niestety błędnie sądziłem, że z zestawu Bronco można zrobić ten nasz polski sztabowy, którego zdjęcie wrzuciłem... Trochę lipa wyszła... W takim układzie jeśli jest ktoś chętny to odsprzedam, ewentualnie wymienię Olympię Bronco ! Jeśli jest ktoś chętny proszę pisać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 10 Września 2022 Autor Share Napisano 10 Września 2022 Nie przejmowałbym się zbytnio. Zrobiłbym Olympię w zmyślonych barwach LWP i tyle. Przecież napewno nie jedna Olympia w Polskim Wojsku była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 10 Września 2022 Autor Share Napisano 10 Września 2022 Tylna klapa ze skrzynką i kołem po korekcie. I największe g... Zestawu. Przednia oś. 2 h walki i jest skrętna. Kto miał ten zestaw w rękach, wie o co chodzi. Będę pokazywał go tylko z góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi