hamp Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 W ostatni wekkend (3-4.09) odbył sie w Olesnicy konkurs modelarski. Jest to najstarsza impreza w Polsce która odbywa się cykliczne. Ostatnia edycja jest 41 . Oto kilka fotek modeli które mi się spodobały lub zwróciły moją uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hamp Napisano 8 Września 2022 Autor Share Napisano 8 Września 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Fajnie.Szkoda tylko że informacja jest po fakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roland_Sebastian Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Właśnie, zwłaszcza, że z Wrocławia mam 40km i gdybym wiedział to bym zajrzał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 Beznadziejne karteczki z niteczkami, psujące odbiór. Średniowiecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 8 Września 2022 Share Napisano 8 Września 2022 1 godzinę temu, Marcin M. napisał: Beznadziejne karteczki z niteczkami, psujące odbiór. Średniowiecze. Niee, no. W średniowieczu nie mieli drukarek żeby takie wydrukować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi