Evildead Napisano 1 Maja 2023 Autor Napisano 1 Maja 2023 7 minut temu, Kamil K. napisał: Wygląda pięknie Dzięki za dobre słowo , a i zawsze coś innego nietypowego Cytuj
Rafał B Napisano 1 Maja 2023 Napisano 1 Maja 2023 Godzinę temu, Evildead napisał: ... linę , wydechy, działo, przyczepka będzie zdemontowane do malowania. ...a zawieszenie wraz z gąsienicami? Jeśli zamierzasz wymalować to wszystko bez ich demontażu, to szacun Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 1 Maja 2023 Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) Jakoś nie podobały się panzery 1, ale w wersji z flakiem, wygląda bardziej bojowo niż z normalną wieżyczką. Doprawieniem tego pojazdu ta przyczepka, dodaje całokształtu ogólnie patrząc. Pinka jubilerska robota. Malowanie panzergrau- worn effect i potem białe malowanie zimowe i zdzierasz ostatnią warstwę ? Edytowane 1 Maja 2023 przez MayonesEXG7 1 Cytuj
Evildead Napisano 1 Maja 2023 Autor Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) 10 minut temu, Rafał B napisał: ...a zawieszenie wraz z gąsienicami? Jeśli zamierzasz wymalować to wszystko bez ich demontażu, to szacun Niedemontowalne , na etapie układania stwierdziłem ze leżą na tyle dobrze że zostają na stałe, bardzo fajne ale kruche te ogniwka więc tak będzie lepiej, poradzę Edytowane 1 Maja 2023 przez Evildead 1 Cytuj
Evildead Napisano 1 Maja 2023 Autor Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) 7 minut temu, MayonesEXG7 napisał: Jakoś nie podobały się panzery 1, ale w wersji z flakiem, wygląda bardziej bojowo niż z normalną wieżyczką. Doprawieniem tego pojazdu ta przyczepka, dodaje całokształtu ogólnie patrząc. Pinka jubilerska robota. Malowanie panzergrau czy inne ? No z flakiem to sztos bojowo, w sumie nie wiem jeszcze, miało być zimowo , zależy jak wyjdzie panzergrau Edytowane 1 Maja 2023 przez Evildead Cytuj
Rafał B Napisano 1 Maja 2023 Napisano 1 Maja 2023 5 minut temu, Evildead napisał: Nie demontowalne... ...poradzę Zatem powodzenia życzę 1 Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 1 Maja 2023 Napisano 1 Maja 2023 (edytowane) To maziaj, jak z modulacją Stuga III z takim rozjaśnieniem panzergrau . Potem worn effect na grau i biały. Tak to leciało z tym wornem, że po bazie i wyschnięciu jej, kładziesz worna i biały- i na świeżo drapiesz ? Dobrze rozumieć :)? Edytowane 1 Maja 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj
Evildead Napisano 1 Maja 2023 Autor Napisano 1 Maja 2023 Teraz, MayonesEXG7 napisał: To maziaj, jak z modulacją Stuga III z takim rozjaśnieniem . Potem worn effect na grau i biały. Tak to leciało z tym wornem, że po bazie i wyschnięciu jej, kładziesz worna i biały- i na świeżo drapiesz ? Dobrze rozumieć :)? Dobrze rozumieć Cytuj
Evildead Napisano 2 Maja 2023 Autor Napisano 2 Maja 2023 1 godzinę temu, jonathan napisał: Piekna robota!!! Dzięki Cytuj
jonathan Napisano 2 Czerwca 2023 Napisano 2 Czerwca 2023 Az mnie korci by cos w 35 rozgrzebać. Jakiegoś panzer I albo II Piękny ten maluch 1 Cytuj
Evildead Napisano 2 Czerwca 2023 Autor Napisano 2 Czerwca 2023 Godzinę temu, jonathan napisał: Az mnie korci by cos w 35 rozgrzebać. Jakiegoś panzer I albo II Piękny ten maluch Po prostu ładna konwersja, zgrabnie z tym flakiem się prezentuje ,to rozgrzebuj kiedy, jedynki są miodzio, zresztą masz jedną z blaszkami Cytuj
jonathan Napisano 2 Czerwca 2023 Napisano 2 Czerwca 2023 5 minut temu, Evildead napisał: Po prostu ładna konwersja, zgrabnie z tym flakiem się prezentuje ,to rozgrzebuj kiedy, jedynki są miodzio, zresztą masz jedną z blaszkami Juz dwie... A doszedł jeszcze Luchs z Bordera Cytuj
Evildead Napisano 2 Czerwca 2023 Autor Napisano 2 Czerwca 2023 No ten Luchs może być ciekawy, też o nim myślałem, ale może kiedyś. Cytuj
jonathan Napisano 2 Czerwca 2023 Napisano 2 Czerwca 2023 44 minuty temu, Evildead napisał: No ten Luchs może być ciekawy, też o nim myślałem, ale może kiedyś. Jest bardzo ciekawy I już ładne dodatki są do niego Cytuj
Evildead Napisano 2 Czerwca 2023 Autor Napisano 2 Czerwca 2023 10 minut temu, jonathan napisał: Jest bardzo ciekawy I już ładne dodatki są do niego No widzę że Voyager zrobił blaszki , no i spoko że można zwaloryzować jak ktoś ma ochotę. Cytuj
Evildead Napisano 3 Czerwca 2023 Autor Napisano 3 Czerwca 2023 8 minut temu, jonathan napisał: Voyager i... No fajnie wygląda zestawik , jeszcze gąski, chińczyki nie próżnują, nie znałem tej firmy , coś jak voyager, e.t Cytuj
jonathan Napisano 3 Czerwca 2023 Napisano 3 Czerwca 2023 Na żywo wygląda całkiem ładnie Zobaczymy jak będzie ze spasowaniem Cytuj
Evildead Napisano 3 Czerwca 2023 Autor Napisano 3 Czerwca 2023 1 minutę temu, jonathan napisał: Na żywo wygląda całkiem ładnie Zobaczymy jak będzie ze spasowaniem To wrzucaj to kiedy na warsztat Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 6 Czerwca 2023 Napisano 6 Czerwca 2023 (edytowane) Kiedy dowódca czeka na dokończony pojazd i galerie Nowa kolekcja łaszków wiosna-lato na kampanie AK Edytowane 6 Czerwca 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj
Evildead Napisano 6 Czerwca 2023 Autor Napisano 6 Czerwca 2023 Godzinę temu, MayonesEXG7 napisał: Kiedy dowódca czeka na dokończony pojazd i galerie Jakiś Hans, niech czeka, nie apteka Cytuj
MayonesEXG7 Napisano 6 Czerwca 2023 Napisano 6 Czerwca 2023 (edytowane) Zdjecie po czasach wojny ale hełm się zgadza. Edytowane 6 Czerwca 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj
Skaidrus Napisano 8 Czerwca 2023 Napisano 8 Czerwca 2023 W dniu 3.06.2023 o 10:13, jonathan napisał: Voyager i... Kiedyś miałem w ręce blachy do Flak 36 z Yan. PE i wydruki były ok, ale instrukcaja słabiutka, dwie ligi za Voyagerem. Jak to wygląda w przypadku tego zestawu ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi