Ivan_Kolesnikov Napisano 11 Lutego 2023 Autor Share Napisano 11 Lutego 2023 57 minut temu, bulik58 napisał: Jak wyglądanie składanie tych traków bo chcę je zalożyc do M 51 Bardzo źle. Wewnątrz otworów z formularzy, nie trzymają się dobrze i są ciągle rozdarte. Wymagają bardzo ostrożnego podejścia. Tylko dla doświadczonych modelarzy i jeśli to możliwe, spróbuj czegoś innego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 11 Lutego 2023 Autor Share Napisano 11 Lutego 2023 4 godziny temu, patrykd napisał: Nie zapomnij o przewierceniu odwodnień w odpowiednich miejscach. Czy mogę prosić o zdjęcie tego o czym pan mówi? Nie do końca rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 Właśnie składam T-48 od AFV i zdaje się, że system składania jest taki sam: sworznie zakłada się na piny. I widzę, że masz ten sam problem: sworznie są za luźne i spadają, czy tak? Ja ten problem rozwiązałem poprzez zapuszczenie kropelki kleju Revell Contacta na piny i odczekanie, aż zaschnie. Gdy już nie klei, tworzy delikatną warstwę dzięki czemu po zamontowaniu sworzni, trzymają się pewnie i nie spadają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 11 Lutego 2023 Autor Share Napisano 11 Lutego 2023 46 minut temu, SFModel napisał: Właśnie składam T-48 od AFV i zdaje się, że system składania jest taki sam: sworznie zakłada się na piny. I widzę, że masz ten sam problem: sworznie są za luźne i spadają, czy tak? Ja ten problem rozwiązałem poprzez zapuszczenie kropelki kleju Revell Contacta na piny i odczekanie, aż zaschnie. Gdy już nie klei, tworzy delikatną warstwę dzięki czemu po zamontowaniu sworzni, trzymają się pewnie i nie spadają. Tak, mam ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 50 minut temu, Ivan_Kolesnikov napisał: Czy mogę prosić o zdjęcie tego o czym pan mówi? Nie do końca rozumiem Otwory odwadniajace koło korków na paliwo i w kołnierzach pod wieżą. Zobacz na mojego Shermana to będziesz wiedział o czym mówię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 12 Lutego 2023 Autor Share Napisano 12 Lutego 2023 15 godzin temu, patrykd napisał: Otwory odwadniajace koło korków na paliwo i w kołnierzach pod wieżą. Zobacz na mojego Shermana to będziesz wiedział o czym mówię. Dziękuję, widziałem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 12 Lutego 2023 Autor Share Napisano 12 Lutego 2023 15 godzin temu, bulik58 napisał: Dzięki za informację Proszę! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 12 Lutego 2023 Share Napisano 12 Lutego 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 12 Lutego 2023 Autor Share Napisano 12 Lutego 2023 29 minut temu, Lipa napisał: Sam to zauważyłem, poprawię. Dziękuję! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 9 Kwietnia 2023 Share Napisano 9 Kwietnia 2023 Ivan jak tam idzie budowa ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ivan_Kolesnikov Napisano 10 Kwietnia 2023 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2023 8 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: Ivan jak tam idzie budowa ? Budowa zakończona. Trzeba malować. Dużo zleceń na budowanie modeli, a ze względu na moją główną pracę nie ma na to czasu. Model jest w kolejki) Dziękuję, że o mnie pamiętasz, naprawdę to doceniam. Zwłaszcza, że mój kraj jest w stanie wojny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 10 Kwietnia 2023 Share Napisano 10 Kwietnia 2023 Bardzo popularne malowanie Sherman o nazwie "A PAPER DOLL". Star-Decals 35-C1048 US M4A3E8 Easy Eight. 6th Armored Division M4A3E8 HVSS Sherman. https://www.mojehobby.pl/products/US-M4A3E8-Easy-Eight.-6th-Armored-Division-M4A3E8-HVSS-Sherman..html Star-Decals 35-C1048 US M4A3E8 Easy Eight. 6th Armored Division M4A3E8 HVSS Sherman. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi