Klapouch Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 Jakoś nie mam ostatnio weny do modeli, więc pomyślałem, że pomaziam jakąś figurkę. W szufladzie znalazłem tego jegomościa. I tak sobie próbuję. Jeszcze trochę pracy jest, ale wszelkie uwagi mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 Mnie się bardzo podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 29 Września 2022 Share Napisano 29 Września 2022 Bardzo fajny! To część większego zestawu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klapouch Napisano 29 Września 2022 Autor Share Napisano 29 Września 2022 Godzinę temu, Marcin M. napisał: Bardzo fajny! To część większego zestawu? Nie. Pojedyncza figura. Nawet nie wiem jak się nazywa bo znalazłem już złożoną i w podkładzie i siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondarek Napisano 28 Sierpnia 2023 Share Napisano 28 Sierpnia 2023 Dobra robota, spróbuj w przyszłości do cieni dodać fioletu. Efekty mogą zaskoczyć, a w tym modelu wg mnie byłyby idealne. PS: pamiętaj że to moja wizja i ewentualnych reklamacji nie uwzględniam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 29 Sierpnia 2023 Share Napisano 29 Sierpnia 2023 Fajnie pomalowany. Dandys - białe trzewiczki, ho ho... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi