Thalgonis Napisano 6 Października 2022 Share Napisano 6 Października 2022 (edytowane) Stare Kino :-) Edytowane 7 Października 2022 przez Thalgonis 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 6 Października 2022 Share Napisano 6 Października 2022 Co do malowania i zużycia spoko ale za te anteny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 6 Października 2022 Share Napisano 6 Października 2022 Całkiem spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 6 Października 2022 Share Napisano 6 Października 2022 Podoba się, anteny faktycznie za grube, końcówka tłumika można by okopcić, i osłony lepiej teraz wyglądają, widać popracowałeś nad nimi , i pobrudzony w sam raz , udany model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_na_Zulawach Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 Zacznijmy od tego, że antena jest niewłaściwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Października 2022 Autor Share Napisano 7 Października 2022 A skończmy na układzie jezdnym Kolego, jestem pod niesamowitym wrażeniem Twojej przenikliwości. Nigdzie nie ma słowa co to za maszyna (no, oprócz tytułu) a ni gdzie służyła ani niczego, wsadzone zostały same zdjęcia. Był to świadomy zabieg. Więc każdy może wywnioskować, że jest „wolna amerykanka”... Więc żeby już rozpędzić zbierające się chmury [gówno]burzy informuję, że anteny mam tam, gdzie światło nie dochodzi. PS. Przepraszam innych obserwujących, wychodzi na to, żem niegodzien publikowania czegokolwiek na tym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 39 minut temu, Thalgonis napisał: PS. Przepraszam innych obserwujących, wychodzi na to, żem niegodzien publikowania czegokolwiek na tym forum. Jeśli na jakąkolwiek próbę merytorycznej uwagi odnośnie anten odpowiadasz, że masz to tam gdzie światło nie dochodzi to świadczy tylko o Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Października 2022 Autor Share Napisano 7 Października 2022 To ja jeszcze raz się normalnie, bez filozofowania, zapytam: czego dotyczy merytoryka, skoro nigdzie nie jest wskazany jakikolwiek konkretny pojazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 Napisz w tytule science fiction i niech idzie w eter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 7 Października 2022 Autor Share Napisano 7 Października 2022 (edytowane) I to jest rozwiązanie! Już napisałem do admina - bo sam tego nie mogę zmienić. Dzięki Adamo PS. a nie, mogę, fora mi się pomyliły Edytowane 7 Października 2022 przez Thalgonis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 Zawsze mówię, że post typu: "To jest źle" - i koniec! to trochę brak szacunku dla włożonej pracy i tego co w modelu jest zrobione dobrze. Mnie się podoba zimmerit i cieniowanie, kolory. Nie jestem pewien tych szyn, na których ekrany wiszą (takie jakby bezkształtne) i odnoszę wrażenie, że gąsienice są za luźne i chyba w drugą stronę założone? Ale całość jest estetyczna i jeżeli autor jest zadowolony to i ja też jestem Pozdrawiam i życzę miłego dnia Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 7 Października 2022 Share Napisano 7 Października 2022 Przyjrzyjcie się chłopy uważnie na dupę pojazdu. To ma duszę oczy- koła, wydech usta i te "radary antenki " to uszy Wybaczcie skojarzenia wyobraźnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 8 Października 2022 Share Napisano 8 Października 2022 Dobry trop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 18 Października 2022 Autor Share Napisano 18 Października 2022 „Grubas” dostał podstawkę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi