Vieh_san Napisano 29 Listopada 2022 Autor Share Napisano 29 Listopada 2022 Malu, malu, psiku, psiku i tak sobie się bawię . Jeszcze kalki na te łopaty, zalać przedni reflektor clearem, drut antenowy, wycieraczka, czujnik oblodzenia i będziemy kończyć. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Listopada 2022 Share Napisano 29 Listopada 2022 16 minut temu, Vieh_san napisał: Jeszcze kalki na te łopaty, zalać przedni reflektor clearem, drut antenowy, wycieraczka, czujnik oblodzenia i będziemy kończyć. Dawaj szybciej, bo się doczekać nie mogę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 29 Listopada 2022 Autor Share Napisano 29 Listopada 2022 7 minut temu, Grzes napisał: Dawaj szybciej, bo się doczekać nie mogę... Luzik arbuzik, ale to chyba dopiero jutro ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Listopada 2022 Share Napisano 29 Listopada 2022 17 minut temu, Vieh_san napisał: dopiero jutro Nie wiem czy wytrzymam... Dobra, jakoś to rozchodzę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieh_san Napisano 30 Listopada 2022 Autor Share Napisano 30 Listopada 2022 Wszystkim bardzo dziękuję za pomoc i kibicowanie. Model skończony i zapraszam do galerii 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi