Lipstein Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 No właśnie - który z dostępnych modeli na rynku wybrać Waszym zdaniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 Kup dragona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 18 Października 2022 Autor Share Napisano 18 Października 2022 (edytowane) Dzięki za podpowiedź, ale dlaczego nie np. Academy (aca13210)? Chodzi mi o wózki z rolką ułożoną centralnie, jak w tym wraku (Musee des Epaves sous Marine du Debarquement Edytowane 18 Października 2022 przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 Prz3eciez kazdy Dragona ma centralną rolkę u góry. Ja bym brał DRAGONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 (edytowane) Dragon i academy to inne wersje. Znajdź zdjęcie wozu który chcesz robić i dobierz model. Dragon zresztą wydał wersje wczesna i średnia... Edytowane 18 Października 2022 przez martinello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 Jeśli wersja cię nie ogranicza bierz Dragona. Moje doświadczenie z Academy każe mi się trzymać z daleka od tej firmy. Jamki skurczowe, ślady po wypychaczach, niedokładności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Października 2022 Autor Share Napisano 19 Października 2022 4 głosy na model Dragona... Airfix i Academy to to samo, różnica jedynie w cenie. Italeri ma inne wózki, a te z kolei mam od Shermana z innego zestawu i dość znaczną różnicę w cenie wolałbym wydać na blaszki Eduarda. I jak żyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 Procesy podlegał rozwojowi, poza tym to shermanowaty i łatwo pogubić się w rodzajach podwozi, gąsienic, transmisji itp. Jeszcze raz proponuję - znajdź zdjęcie i dobierz do niego model.. A dragon to na pewno model ciekawszy niż pozostałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 19 Października 2022 Autor Share Napisano 19 Października 2022 (edytowane) Najchętniej robiłbym tego ze zdjęcia; wiadomo, że na pewno tam był Poza tym w maju byłem w tym muzeum i widziałem go na własne oczy. Ten ze zdjęcia na pewno nie ma angielskiego działa, ma 3-dzielną osłonę transmisji, wózki wczesnego typu, koła odlewane szprychowe starego typu, bez deflektora z tyłu, nie miał zamontowanego zestawu do brodzenia, opuszczane na 3 zawiasach górne części ścian bocznych. A i pewnie był z 2nd Armoured Division. Bumper code/rejestracja - nie znana. Edytowane 19 Października 2022 przez Lipstein Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 No to najlepsza baza będzie dragon "MID" numer kat. 6637 - o ile gdzieś dostaniesz ten model... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 21 Października 2022 Autor Share Napisano 21 Października 2022 plastmodel.pl pokazuje, że jest dostępny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 https://allegrolokalnie.pl/oferta/dragon-6637-m7-priest-mid-production-smart-kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 Do tego polecam taki zestawik żywicy: Legend LF1156 M7 Priest Stowage set (For Italeri/Academy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 21 Października 2022 Share Napisano 21 Października 2022 Może niekoniecznie pasować do dragona... Lepszy byłby zestaw voyager'a -> https://www.mojehobby.pl/products/WWII-U.S.-M7-Priest-Mid-Production.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2022 Ktoś wykorzystywał może taki dodatek: https://plastmodel.pl/7098-eduard-36158-m-7-mid-production-exterior-135-dragon do tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 27 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2022 Model dotarł, blaszki będą za 3 tygodnie, może po feriach odpalę ten warsztat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi