PitersonL Napisano 18 Października 2022 Share Napisano 18 Października 2022 Dla rozładowania stresu rąbnąłeś dziś etiudkę modelarską. W roli głównej pozostałości z zestawów Tamiya i Miniart. Co by było kolorowo. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 18 Października 2022 Autor Share Napisano 18 Października 2022 Miniart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 Fajna sprawa porozlewaj trochę tego paliwa.............Pomysł i wykonanie bardzo mi się podoba. Są do tego gotowe specyfiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 9 minut temu, bulik58 napisał: Robert nie traktuj moich slow jako krytyke - ale te i podobne srodki sa czesto przereklamowane, i fajnie wygladaja w reklamach i opisach. Podobne efekty mozna uzyskac za pomoca farb olejnych. Wychodzi taniej , podobnie/moze nawet lepiej i starcza na dluzej. Zgadza się, ale sugeruje gotowiec. Na pierwsze użycie i do nauki -w sam raz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 19 Października 2022 Autor Share Napisano 19 Października 2022 Bulik, zestaw to: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 19 Października 2022 Autor Share Napisano 19 Października 2022 Robert, dysponuję tym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 19 Października 2022 Share Napisano 19 Października 2022 Wybaczcie, bez cenzury. Znajomy z Szczecina wokalista. Na temat "paliwka " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 17 godzin temu, PitersonL napisał: Robert, dysponuję tym: Malować koniecznie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 20 Października 2022 Autor Share Napisano 20 Października 2022 Po malowaniu Oil stainerem. W lejku też umieściłem ślad po oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 20 Października 2022 Share Napisano 20 Października 2022 Brzeg plam rozmyj lekko terpentyną lub rozpuszczalnikiem do olejnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 20 Października 2022 Autor Share Napisano 20 Października 2022 Mam terpentynę balsamiczną, podziałam i zobaczymy. Sugerujesz taki prawie suczy pęczelwk czy kropelkę terpentynę nawet tam dziabnąć? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 20 Października 2022 Autor Share Napisano 20 Października 2022 Suchy pędzelek.... Słownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PitersonL Napisano 20 Października 2022 Autor Share Napisano 20 Października 2022 Koniec z pisaniem z telefonu.. Masakra z tymi błędami językowymi. Przepraszam Czytelników. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 22 Października 2022 Share Napisano 22 Października 2022 W dniu 20.10.2022 o 12:31, PitersonL napisał: Mam terpentynę balsamiczną, podziałam i zobaczymy. Sugerujesz taki prawie suczy pęczelwk czy kropelkę terpentynę nawet tam dziabnąć? uwielbiam słownik w telefonie co do samej roboty super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 W dniu 22.10.2022 o 09:32, Bartosz Ciesielski napisał: uwielbiam słownik w telefonie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 W dniu 20.10.2022 o 11:25, PitersonL napisał: Tak se podglądam tę etiudkę. Podoba mi się Nie myślałeś, żeby podstawkę zrobić na jakąś imitację np. betonowej posadzki? Tam dodatkowo mógłbyś dać jakieś ślady chlapnięć, plam itp.? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 (edytowane) 29 minut temu, zaruk napisał: Zaruk Ja poszedłem do przychodni na zastrzyk moja ładniejsza połówka została w samochodzie dostaje po 10 min SMS ,, Długo jeszcze ?" Nie wiem szkieły (policja ) przywiozły jakiegoś penera na badania a słownik poprawił mi na penisa Odpowiedź mojego słońca ,, kogo przywieźli????" Edytowane 23 Października 2022 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 23 Października 2022 Share Napisano 23 Października 2022 Zdecydowanie zbyt ostre przejścia na zaciekach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi