RH Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 Model jak w temacie oznaczenia maski Montex 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 O, ładny ten glosterek, spójnie wykończony, z lekkimi śladami zużycia - podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 Trochę osłona silnika się nie zeszła, ale model super. Z czego naciągi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 25 Października 2022 Share Napisano 25 Października 2022 Podoba mi się. Choć ja nie jestem bezstronny bo lubię Gladiatora. Sam zamierzam go kiedyś popełnić w czteryósemce, ale w innym malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 18 Listopada 2022 Share Napisano 18 Listopada 2022 Śliczny. Ja mam swojego rozgrzebanego w siedemdwójce już od lat, bo wciąż boję się zmierzyć z naciągami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi