halset Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) Finito: Dwa T-55 z Miniartu pod rząd to jednak dla mnie za dużo, chyba pora na jakiś szybki model prosto z pudła Edytowane 27 Listopada 2022 przez halset 17 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Piękny model. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Podstawka pachnie wujkiem nocna zmiana. Zajefajnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 27 Listopada 2022 Autor Share Napisano 27 Listopada 2022 12 minut temu, copycat napisał: Podstawka pachnie wujkiem nocna zmiana. Zajefajnie to wygląda. Taa, przez te korzonki Ale z podstawki nie jestem do końca zadowolony, będzie nowa za jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 Lepiej być już nie może!!!! Jak zawsze wzorowy pomysł i wykonanie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) Wszystko pięknie. Dwie rzeczy mi się rzucają. Dlaczego błoto na gąsienicach jest takie suche skoro podłoże jest mokre? I drugie widać, że wodę lałeś na dwa razy i odcinaja się chamsko trochę te warstwy. Dodaj parę zbliżeń, by przyjrzeć się smaczkom. Edytowane 27 Listopada 2022 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 27 Listopada 2022 Autor Share Napisano 27 Listopada 2022 19 minut temu, patrykd napisał: Wszystko pięknie. Dwie rzeczy mi się rzucają. Dlaczego błoto na gąsienicach jest takie suche skoro podłoże jest mokre? I drugie widać, że wodę lałeś na dwa razy i odcinaja się chamsko trochę te warstwy. Dodaj parę zbliżeń, by przyjrzeć się smaczkom. Podłoże jest mokre głównie w najniższym miejscu czyli przed czołgiem i odrobinę na środku. Z tą wodą masz rację, pierwszą warstwę skopałem delikatnie mówiąc ale to moje pierwsze spotkanie z żywicą. Wnioski wyciągnięte tak czy inaczej Podstawka tak czy inaczej będzie nowa za jakiś czas, nie do końca mi kompozycja odpowiada ale już nie chce mi się patrzeć na ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 27 Listopada 2022 Share Napisano 27 Listopada 2022 (edytowane) Jak dla mnie znowu sztos i "stadiony świata". Co to za haberdzie na modelu, produkcja własna czy kupne? Edytowane 27 Listopada 2022 przez TAW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 28 Listopada 2022 Autor Share Napisano 28 Listopada 2022 16 godzin temu, TAW napisał: Jak dla mnie znowu sztos i "stadiony świata". Co to za haberdzie na modelu, produkcja własna czy kupne? To asparagus moczony ok. tygodnia w wodzie z gliceryna, potem malowany Tamiya Japan Green i rozjaśniany Nato Green, gałązki Flat Earth. Myk polega na tym zeby go odpowiednio poprzycinać i potem pomiętosić trochę w palcach żeby nie był taki płaski. Poza tym trzeba go znacznie więcej niż się na początku wydaje, myślałem ze mi polowa zostanie a tu się okazuje ze 2 razy tyle by nie zaszkodziło Godzinę temu, bulik58 napisał: Co do sadzenia drzewek, krzaczkow polecam produkty tego pana. Najwyzsza polka za dobra cene , mam pare produktow dlatego wiem co polecam. Robert Benasiewicz Drzewa Modelarstwo Petarda, na pewno coś zamówię, dzięki wielkie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 29 Listopada 2022 Share Napisano 29 Listopada 2022 Klasyk na gąsienicach w świetnym wydaniu. Gratuluję! Fotki admina również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi