KRL Napisano 2 Grudnia 2022 Napisano 2 Grudnia 2022 Model o którym mogę powiedzieć jedno. O ile dobrze pamiętam to mój drugi model przedstawiający tak niezmęczony statek powietrzny, Gotowych modeli tego śmigłowca jest mało w galeriach myślę że powód pierwszy to dostępność. Drugim powodem moim zdaniem jest fakt że to dość trudny i jak przystało na model KH skomplikowany model. Model wykonałem prosto z pudła choć sam muszę przyznać że o ile sam śmigłowiec jest ładny i ma super detale to wirnik dobrzeby było dokupić jakiś żywiczny bo to co daje KH kompletnie ma się nijak do jakości samego śmigłowca Wszystkie paski i ramówki na kolorze pomarańczowo-czerwonym wykonałem sam ponieważ kupiłem model z drugiej ręki i okazało się że kalki są uszkodzone. 1:1 1:35 19 Cytuj
Rafał B Napisano 3 Grudnia 2022 Napisano 3 Grudnia 2022 Tak z ciekawości spytam...co się stało z oznaczeniami na ogonie, że tak krzywo siadły? Cytuj
KRL Napisano 3 Grudnia 2022 Autor Napisano 3 Grudnia 2022 (edytowane) To jest jasne i oczywiste spie......em to na ten moment zostawiłem tak ale poczekam na maski i będą malowane. Edytowane 3 Grudnia 2022 przez KRL 1 Cytuj
xatrix_pl Napisano 12 Grudnia 2022 Napisano 12 Grudnia 2022 Mega, w tej skali to kawał śmigła, doskonały wybór malowania. Cytuj
KRL Napisano 12 Grudnia 2022 Autor Napisano 12 Grudnia 2022 Godzinę temu, xatrix_pl napisał: Mega, w tej skali to kawał śmigła, doskonały wybór malowania. Dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi