KRL Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Model o którym mogę powiedzieć jedno. O ile dobrze pamiętam to mój drugi model przedstawiający tak niezmęczony statek powietrzny, Gotowych modeli tego śmigłowca jest mało w galeriach myślę że powód pierwszy to dostępność. Drugim powodem moim zdaniem jest fakt że to dość trudny i jak przystało na model KH skomplikowany model. Model wykonałem prosto z pudła choć sam muszę przyznać że o ile sam śmigłowiec jest ładny i ma super detale to wirnik dobrzeby było dokupić jakiś żywiczny bo to co daje KH kompletnie ma się nijak do jakości samego śmigłowca Wszystkie paski i ramówki na kolorze pomarańczowo-czerwonym wykonałem sam ponieważ kupiłem model z drugiej ręki i okazało się że kalki są uszkodzone. 1:1 1:35 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jery Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Dobra odmiana, taki czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Piękny śmiglak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 2 Grudnia 2022 Share Napisano 2 Grudnia 2022 Miodzio 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Grudnia 2022 Share Napisano 3 Grudnia 2022 Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 3 Grudnia 2022 Share Napisano 3 Grudnia 2022 Tak z ciekawości spytam...co się stało z oznaczeniami na ogonie, że tak krzywo siadły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 3 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2022 (edytowane) To jest jasne i oczywiste spie......em to na ten moment zostawiłem tak ale poczekam na maski i będą malowane. Edytowane 3 Grudnia 2022 przez KRL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Grudnia 2022 Share Napisano 3 Grudnia 2022 Oj tam, oj tam. Świetny jest . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xatrix_pl Napisano 12 Grudnia 2022 Share Napisano 12 Grudnia 2022 Mega, w tej skali to kawał śmigła, doskonały wybór malowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 12 Grudnia 2022 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2022 Godzinę temu, xatrix_pl napisał: Mega, w tej skali to kawał śmigła, doskonały wybór malowania. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi