Erni Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 (edited) Gdy zobaczyłem pierwsze zdjęcia z wojny w Ukrainie , przedstawiające ciągnik rolniczy ciągnący zdobyczne pojazdy od razu zapragnąłem zrobić cos takiego. Z racji że siedzę w pancerce 48 nie chciałem zmieniać skali i postanowiłem poruszać się po swoim obszarze zainteresowań. Model Akacji stał zrobiony i czekał na swoja podstawkę więc padł pierwszy ofiarą nowego pomysłu. Ciągnik CzTZ T-100 to produkt firmy AVD, który spoczywał w magazynku zaczęty i zapomniany. Połączyłem dwa pojazdy dodałem scenkę i wyszło co wyszło . Figury to druk 3D , a reszta terenu to własna produkcja. Nadmienię jeszcze, że oba modele są w odmiennych skalach , Akacja z Tank mani w skali 1/48 a CzTZ T-100 w skali 1/43 aczkolwiek po zmierzeniu dokładnym i porównaniu z danymi z internetu model jest w skali 1/45 . Mnie osobiście ta drobna różnica nie przeszkadza a całość bardzo fajnie sie komponuje. Mam nadzieje że i Wam sie moja praca spodoba, mimo ze publikuje ja już po czasie. Edited December 4, 2022 by Erni 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_OldMan_ Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Scenka bardzo fajna, ale popraw błąd w tytule. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Super. Podoba się. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Podoba się Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adams M1A1 Posted December 4, 2022 Share Posted December 4, 2022 Staliniec robi robotę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts