Erni Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 (edytowane) Gdy zobaczyłem pierwsze zdjęcia z wojny w Ukrainie , przedstawiające ciągnik rolniczy ciągnący zdobyczne pojazdy od razu zapragnąłem zrobić cos takiego. Z racji że siedzę w pancerce 48 nie chciałem zmieniać skali i postanowiłem poruszać się po swoim obszarze zainteresowań. Model Akacji stał zrobiony i czekał na swoja podstawkę więc padł pierwszy ofiarą nowego pomysłu. Ciągnik CzTZ T-100 to produkt firmy AVD, który spoczywał w magazynku zaczęty i zapomniany. Połączyłem dwa pojazdy dodałem scenkę i wyszło co wyszło . Figury to druk 3D , a reszta terenu to własna produkcja. Nadmienię jeszcze, że oba modele są w odmiennych skalach , Akacja z Tank mani w skali 1/48 a CzTZ T-100 w skali 1/43 aczkolwiek po zmierzeniu dokładnym i porównaniu z danymi z internetu model jest w skali 1/45 . Mnie osobiście ta drobna różnica nie przeszkadza a całość bardzo fajnie sie komponuje. Mam nadzieje że i Wam sie moja praca spodoba, mimo ze publikuje ja już po czasie. Edytowane 4 Grudnia 2022 przez Erni 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 Scenka bardzo fajna, ale popraw błąd w tytule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 Super. Podoba się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 4 Grudnia 2022 Share Napisano 4 Grudnia 2022 Staliniec robi robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi