klima1 Napisano 22 Listopada Share Napisano 22 Listopada W dniu 19.11.2024 o 22:32, bulik58 napisał: pojazdy raz opisane jako pochodzące z 9 Brygady a raz jako z Cent.Szkol.Wojsk Lądowych w Poznaniu Fakt, wczoraj widziałem w Biedrusku tył wieży czegoś, co wyglądało na K2. Samochodem jechałem, nie miałem czasu się przyglądać. Ostatnio były tam tylko Abramsy i Twarde. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 29 Listopada Share Napisano 29 Listopada Dojechało kolejnych 6 czołgów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 7 Grudnia Share Napisano 7 Grudnia Fajnie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 17 Grudnia Share Napisano 17 Grudnia (edytowane) Dziś niezły pakiecik: 7 szt. K2 16 szt. K9 6 szt. Homar-K Swoją drogą, kogo tam teraz (i za ile!) pozatrudniali, by robić tak idiotyczne wpisy... Edytowane 17 Grudnia przez Grzes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi