pgreg Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Witajcie, jako że model świeży to dzielę się inboxem: Trzy malowania (po środku moje ulubione) Instrukcja i kalkomanie: Malowania: .. i to co tygrysy lubią najbardziej: i na koniec małe porównanie :-) Często widuję "tutkę" i nie jest ona mała ale porównanie do A380 mnie zabiło w sumie to jeśli wymiary są ok to silnik z A380 ma średnicę kadłuba Tu154 Na koniec moja subiektywna opinia - czyste wypraski, bardzo ładne wgłębne linie, detale tez zaskakują - w sumie same plusy, i to jeszcze za jaką cenę: 36 zł. Pozdrowienia Cytuj
TomaszDudek Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Fajny inbox czy to samo co pakował alenger albo eastern express ? Bo mi się tak wydaje. Cytuj
PKD4GA Napisano 6 Sierpnia 2008 Napisano 6 Sierpnia 2008 Fajny - kupie sobie takiego. Drogi jest ? Pozdr. Pawel Cytuj
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 oJ, Zvezda się poprawia z dnia na dzień, czego nie można powiedzieć o Alanger ):[ A kalki? Ktoś kleił jakieś kalkomanie w wykonaniu tejże firmy? PGREG -dziękki za porównanie z airbusem, ja też sobie nie zdawałem sprawy , jaka to jednak różnica.... Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja użyłem raz kalek Zviezdy od MiG-21bis - siadały bardzo ładnie bez żadnych płynów (bo nie miałem), ale trudno powiedzieć czy firma trzyma poziom z kalkami we wszystkich swoich modelach. Bo modele jeśli chodzi o jakośc to ma na różnym poziomie. pozdr Cytuj
rzelu Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Nieodparcie wypraski kojarzą mi się z dawnym TU-154 produkcji DDR... Cytuj
Avi Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Fajny inbox czy to samo co pakował alenger albo eastern express ?Bo mi się tak wydaje. Jesteś w wielkim błędzie. Allanger to stary model mający ponad 30 lat, produkowany onegdaj przez Krugozora - kupa nad kupy, w dodatku nie wiadomo w jakiej skali. A ten tutaj, to piękny, nowy produkt Zvezdy - najwyższa jakość. Co do kalek Zvezdy, to ostatnio kleiłem je. Mają ładny rysunek, ale srebrzą się - płyny niezbyt dają im radę. Cytuj
PKD4GA Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 36 zł. - qrcze slepy jestem... Pozdr. Pawel Cytuj
TomaszDudek Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) Avi nie to spoko jakoś tak mi się wydawało rozwiałeś moją wątpliwość. Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Właśnie sobie poczytałem w SAMI [z 2007 jeszcze ]o zveździe -"startowali od zabawek i , jak każda rosyjska firma, przepaków FROG, a teraz robią modele godne pozazdroszczenia, zwłaszcza , jeśli wyprodukują to, co zapowiadają". W tym samym piśmie druzgocąca relacja z klejenia Alangerowskiego Ił62- po tym, co przeczytałem, w życiu nie zerknę na Alangera..... ) płyny niezbyt dają im radę. To może bez płyna? Wiem, brzmi to głupio, ale są przypadki , gdy kalka lepiej działa bez [chociaż niewiele] ;) Cytuj
Radoslaw Pietrys Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 są już kalki do 154 http://www.lycoseshop.co.uk/epages/twosixdecals_co_uk.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/twosixdecals.co.uk/Products/STS44 może jakieś zamówienie grupowe??? p.s „zaraz” wyjdzie 767 ;) kalki już są http://www.drawdecal.com/767/767_20LOTstaralliance2.jpg Cytuj
pgreg Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Napisano 7 Sierpnia 2008 Na 767 tez sie szykuję i te kalki byłyby super. A na Tu154 - to tylko jakby rządowe gdzieś były, to bym się chętnie pisał. Dopóki nie wyjdą - robię Aerofłot Cytuj
falcon Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 WOW! Kurka! Ja u siebie w tubylczych sklepach nie mogę go już dostać bo go wykupili Cytuj
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 w tubylczych sklepach nie mogę go już dostać A nawet w Martoli nie ma? No co to ma być! "Chcemy sklejać i zdychać, nie na darmo klej wdychać!" Cytuj
pgreg Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Napisano 7 Sierpnia 2008 Falcon: A gdzie robisz zakupy? Ja polecam taki sklepik na Kieleckiej - tam czekał na mnie... Cytuj
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 No o tym pisałem.... ale teraz to na kryptoreklamę wygląda... Cytuj
falcon Napisano 7 Sierpnia 2008 Napisano 7 Sierpnia 2008 Panowie. Te "bułeczki" m.in. z Martoli szybko się rozeszły, ale już złożyłem tam zamówienie, czekam i mam nadzieję, że się doczekam Cytuj
Grzes Napisano 11 Sierpnia 2008 Napisano 11 Sierpnia 2008 No, polska rządóweczka mi się marzyła, a tu masz... idealny materiał Cytuj
TomaszDudek Napisano 11 Sierpnia 2008 Napisano 11 Sierpnia 2008 A wiecie może coś na temat tu-144 jest już do kupienia. Cytuj
JW Napisano 11 Sierpnia 2008 Napisano 11 Sierpnia 2008 Szkoda, że regi z góry narzucone dali. A model prezentuje się zacnie Cytuj
erykko Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Nie wiecie gdzie w Lublinie można kupić produkty Zvezdy? Cytuj
Radoslaw Pietrys Napisano 12 Sierpnia 2008 Napisano 12 Sierpnia 2008 Nie wiecie gdzie w Lublinie można kupić produkty Zvezdy? w "Krzysiu" na Narutowicza ;] Cytuj
KRYSTEK Napisano 17 Sierpnia 2008 Napisano 17 Sierpnia 2008 Tutkę można kupić na Allegro. http://allegro.pl/item416894594_new_tupolev_tu_154_airliner_1_144_zvezda.html Krystek. Widzę że poszły wszystkie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi