pgreg Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Witajcie, jako że model świeży to dzielę się inboxem: Trzy malowania (po środku moje ulubione) Instrukcja i kalkomanie: Malowania: .. i to co tygrysy lubią najbardziej: i na koniec małe porównanie :-) Często widuję "tutkę" i nie jest ona mała ale porównanie do A380 mnie zabiło w sumie to jeśli wymiary są ok to silnik z A380 ma średnicę kadłuba Tu154 Na koniec moja subiektywna opinia - czyste wypraski, bardzo ładne wgłębne linie, detale tez zaskakują - w sumie same plusy, i to jeszcze za jaką cenę: 36 zł. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Fajny inbox czy to samo co pakował alenger albo eastern express ? Bo mi się tak wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 Fajny - kupie sobie takiego. Drogi jest ? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 6 Sierpnia 2008 Share Napisano 6 Sierpnia 2008 36 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 oJ, Zvezda się poprawia z dnia na dzień, czego nie można powiedzieć o Alanger ):[ A kalki? Ktoś kleił jakieś kalkomanie w wykonaniu tejże firmy? PGREG -dziękki za porównanie z airbusem, ja też sobie nie zdawałem sprawy , jaka to jednak różnica.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Ja użyłem raz kalek Zviezdy od MiG-21bis - siadały bardzo ładnie bez żadnych płynów (bo nie miałem), ale trudno powiedzieć czy firma trzyma poziom z kalkami we wszystkich swoich modelach. Bo modele jeśli chodzi o jakośc to ma na różnym poziomie. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Nieodparcie wypraski kojarzą mi się z dawnym TU-154 produkcji DDR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Fajny inbox czy to samo co pakował alenger albo eastern express ?Bo mi się tak wydaje. Jesteś w wielkim błędzie. Allanger to stary model mający ponad 30 lat, produkowany onegdaj przez Krugozora - kupa nad kupy, w dodatku nie wiadomo w jakiej skali. A ten tutaj, to piękny, nowy produkt Zvezdy - najwyższa jakość. Co do kalek Zvezdy, to ostatnio kleiłem je. Mają ładny rysunek, ale srebrzą się - płyny niezbyt dają im radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 36 zł. - qrcze slepy jestem... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 (edytowane) Avi nie to spoko jakoś tak mi się wydawało rozwiałeś moją wątpliwość. Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Właśnie sobie poczytałem w SAMI [z 2007 jeszcze ]o zveździe -"startowali od zabawek i , jak każda rosyjska firma, przepaków FROG, a teraz robią modele godne pozazdroszczenia, zwłaszcza , jeśli wyprodukują to, co zapowiadają". W tym samym piśmie druzgocąca relacja z klejenia Alangerowskiego Ił62- po tym, co przeczytałem, w życiu nie zerknę na Alangera..... ) płyny niezbyt dają im radę. To może bez płyna? Wiem, brzmi to głupio, ale są przypadki , gdy kalka lepiej działa bez [chociaż niewiele] ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Pietrys Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 są już kalki do 154 http://www.lycoseshop.co.uk/epages/twosixdecals_co_uk.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/twosixdecals.co.uk/Products/STS44 może jakieś zamówienie grupowe??? p.s „zaraz” wyjdzie 767 ;) kalki już są http://www.drawdecal.com/767/767_20LOTstaralliance2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pgreg Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Na 767 tez sie szykuję i te kalki byłyby super. A na Tu154 - to tylko jakby rządowe gdzieś były, to bym się chętnie pisał. Dopóki nie wyjdą - robię Aerofłot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 WOW! Kurka! Ja u siebie w tubylczych sklepach nie mogę go już dostać bo go wykupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 w tubylczych sklepach nie mogę go już dostać A nawet w Martoli nie ma? No co to ma być! "Chcemy sklejać i zdychać, nie na darmo klej wdychać!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pgreg Napisano 7 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Falcon: A gdzie robisz zakupy? Ja polecam taki sklepik na Kieleckiej - tam czekał na mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 No o tym pisałem.... ale teraz to na kryptoreklamę wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falcon Napisano 7 Sierpnia 2008 Share Napisano 7 Sierpnia 2008 Panowie. Te "bułeczki" m.in. z Martoli szybko się rozeszły, ale już złożyłem tam zamówienie, czekam i mam nadzieję, że się doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 No, polska rządóweczka mi się marzyła, a tu masz... idealny materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Mój będzie w barwach PLL LOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 A wiecie może coś na temat tu-144 jest już do kupienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JW Napisano 11 Sierpnia 2008 Share Napisano 11 Sierpnia 2008 Szkoda, że regi z góry narzucone dali. A model prezentuje się zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Nie wiecie gdzie w Lublinie można kupić produkty Zvezdy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radoslaw Pietrys Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Nie wiecie gdzie w Lublinie można kupić produkty Zvezdy? w "Krzysiu" na Narutowicza ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 17 Sierpnia 2008 Share Napisano 17 Sierpnia 2008 Tutkę można kupić na Allegro. http://allegro.pl/item416894594_new_tupolev_tu_154_airliner_1_144_zvezda.html Krystek. Widzę że poszły wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi