kozborn Napisano 20 Listopada 2023 Share Napisano 20 Listopada 2023 Jasny wash - dobry wybór! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 21 Listopada 2023 Autor Share Napisano 21 Listopada 2023 8 godzin temu, tenzan napisał: Uff - wróciłeś Miło też zauważyć, że nie zapomniałeś, jak się robi modele Tak wróciłem i myślę że już zostanę, a co do sklejania to muszę sobie przypominać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapsel Napisano 25 Listopada 2023 Autor Share Napisano 25 Listopada 2023 Witajcie Szanowni Prace powolutku posuwają się naprzód. Wczoraj powklejałem pozostałą drobnicę oraz wydechy. Drzwi przyłapałem na maskol i całość prysnąłem satyną pomarańczowej Hataki. Po washu, wiele subtelniejszych obić i ubytków farby wyraźnie zanikła i zabieram się teraz za naniesienie nowych i miejscami mocniejszych. Następnie będę kombinować z okopceniami i ogólnym brudzeniem płatowca. Spróbuję porobić jakieś wycieki itd. Z dolnych powierzchni jestem całkiem zadowolony, i tu prócz zapylenia i okopcenia wyrzutników łusek nie bardzo wiem co jeszcze dodawać. Może jakieś plamy oleju czy coś takiego. Uwagę poświęcę także gwiazdom, by wyglądały na nieco wypłowiałe od słońca. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 25 Listopada 2023 Share Napisano 25 Listopada 2023 5 godzin temu, kapsel napisał: Z dolnych powierzchni jestem całkiem zadowolony, i tu prócz zapylenia i okopcenia wyrzutników łusek nie bardzo wiem co jeszcze dodawać. Na spodzie kadłuba są dwa dreny które brudziły Cobrę dość charakterystycznie. Warto by je troszkę pokazać. Poniżej wrzucam dwa zdjęcia z zasobów IWM i Gettyimages. A całość bardzo mi się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi