copycat Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 (edytowane) A takie coś sobie kupiłem po chojankę. Szóstej pary skarpet bym nie przeżył. Nie wiem dlaczego kiedyś ta bryła mnie nudziła, fajne to. Model dobry, ale instrukcja, no po wszystkim radzę jej nie ufać. 3 rodzaje błotników, nasza wersja A5 (instrukcja twierdzi, że A6) to akurat 2 rożne możliwości w zależnosci od numeru bocznego. 1053 to ponoć wersja A5 średnia. A więc inne kurtyny boczne, takie jak w A6, mam pytanie o te pokrywy na silniku. Wersja A5 którą widać na walkaround od Tomka to ta po prawej, ale ta po lewej to A6 i nie wiem czy takie też nie szły do A5 średniej wersji. Mamy 2 wersje A5 z tego co się domyślam. Tu oryginał: A tu kolejne A5. Nie znam też długości lin, nie wiem też jak się je mocuje do kadłuba, z tyłu są złapane za haki. Edit, jednak znalazłem jak się je montuje, ale wciąż nie znam długości lin. a i raczej nie będzie czysty, raczej coś poobijanego takie what if.: Edytowane 2 Stycznia 2023 przez copycat 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Stycznia 2023 Share Napisano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Mam takie fotki z targów Kielce może będą przydatne. Też takiego robię Edytowane 2 Stycznia 2023 przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 2 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2023 Sprawa z wentylacją czy co to tam jest, wyjaśniona. Liny, meng mówi 123mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 3 Stycznia 2023 Share Napisano 3 Stycznia 2023 No to podglądamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 11 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2023 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 11 Czerwca 2023 Share Napisano 11 Czerwca 2023 Kolory jak z japońskiego katalogu Manga!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 11 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 11 Czerwca 2023 2 minuty temu, robertmodelarz napisał: Kolory jak z japońskiego katalogu Manga!!!! Podkręciłem jasność, nasycenie, kontrast i ostrość w programie graficznym FastStoneImageViewer- polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Czerwca 2023 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2023 Trochę za późno, co do ostatniego updatu to koła wyglądały tak: Przesadziłem z błotem. Zdjęcia bez obróbki, tylko ostrość poprawiona. Pierwsza warstwa kurzu, może dojdą zacieki olejne. A potem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 15 Lipca 2023 Autor Share Napisano 15 Lipca 2023 Trochę zacieków olejem Buff, siatka, roślinność. Czas dokończyć błoto na wannie i wieży. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Ciekawie wygląda , sporo tu się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 No powiem szczerze, że aspekt maskowania na ocenę 5. Bardzo ciekawie i żywo to wygląda, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Lipca 2023 Autor Share Napisano 17 Lipca 2023 Siuwaksy od AK kupiłem wczoraj na wystawie i muszę powiedzieć, że do pewnych rzeczy lepsze od olei. Niedługo święta, trzeba porobić to co zaczęte. Okopcić wydechy, pigmenty na górne płyty, może zróżnicować zacieki, liny, wylot lufy jakoś ładnie gąbką zrobić, podstawka tak żeby było widać ruchome podwozie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LuckyStrike Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 Super, jeżeli mogę zapytać z czego wykonana ta siatka owinięta wokół lufy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Lipca 2023 Autor Share Napisano 17 Lipca 2023 34 minuty temu, LuckyStrike napisał: siatka owinięta wokół lufy? Są dwie, gaza, a na to siatka od AK. Zdjęcie widoczne w jednym z wcześniejszych postów. Ewentualnie polecam kanał coldemonspl. Też tam zrobił ten model z siatką, było się na kim wzorować. Zbieg okoliczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MayonesEXG7 Napisano 17 Lipca 2023 Share Napisano 17 Lipca 2023 (edytowane) Nie mój klimat modern tanków- kolorki ładne. Tak mi się skojarzyło 1. Prezencja i taniec godowy dla przeciwnika 2. Cel na dwunastej- załadowane. Strzelaj ! Potem ogłuszenie 3. Edytowane 17 Lipca 2023 przez MayonesEXG7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi