zegeye Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 (edytowane) W sumie nie było tak bardzo źle więc pierwszy raz coś takiego robię.... Kilka udało się zlepić, inne dokończyć. Jak na mnie to naprawdę dobry wynik 8-) Edytowane 12 Stycznia 2023 przez zegeye 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 (edytowane) Zbychu, z chęcią bym coś napisał ale na chwilę obecną ciąg cyfr i liter nie przekłada mi się na obraz Może byś coś podregulował w nadajniku/odbiorniku O, już działa Ładnie ci to wyszło, "japońce" podobają mi się najbardziej Edytowane 12 Stycznia 2023 przez abtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 Noooo Fajne A gdzie jeszcze dwa? Piszesz 8/rok a wrzucasz 6 A, i jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 (edytowane) 21 minut temu, jmx62 napisał: A gdzie jeszcze dwa? Piszesz 8/rok a wrzucasz 6 To taki emotikon ze znaków 8-) czyli uśmiech. https://pl.wikipedia.org/wiki/Lista_emotikonów Edytowane 12 Stycznia 2023 przez _OldMan_ Uzupełnienie treści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zegeye Napisano 12 Stycznia 2023 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2023 51 minut temu, jmx62 napisał: Noooo Fajne A gdzie jeszcze dwa? Piszesz 8/rok a wrzucasz 6 A, i jaka to skala? He he ... to nie ósemka to miał być uśmiech. A skala 1/72. W kolejności Special Hobby, Arma Hobby, Arma Hobby, Special Hobby, Hasegawa, Tamiya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmx62 Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 Dobra, nie zajarzyłem z tą emotką A modele czy 6 czy 8 nie ważne i tak są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 12 Stycznia 2023 Share Napisano 12 Stycznia 2023 Świetna robota, wyglądają jak skala 1:48 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi