Rafal.tbg Napisano 25 Października 2006 Share Napisano 25 Października 2006 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 26 Października 2006 Share Napisano 26 Października 2006 Ferdek robi wrażenie. Fajne modele wyszły, szkoda, że szkopskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scros Napisano 26 Października 2006 Autor Share Napisano 26 Października 2006 Juz niedlugo bedzie w tej skali zrobiony Beobachtungspanzer Panther z DRAGON i Grad z ICM - niestety nie mam czasu na fotki- poziom wykonania mam nadzieje ze wzrosnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dormitor Napisano 26 Października 2006 Share Napisano 26 Października 2006 O to ja jestem szczególnie ciekawy Grada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jassi Napisano 29 Października 2006 Share Napisano 29 Października 2006 nieźle trzymaj tak dalej to te małe potworki zamienią się k krwiożercze bestie!!!! heh jak będziesz utrzymywał pozom i dbał o szczeguły to wyjdzie naprawde dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jassi Napisano 29 Października 2006 Share Napisano 29 Października 2006 tak jak pisałem zamieniły się w bestie!!!!!!!!!!!! są bardzo pozytywne jak dla mnie pozdro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefek01 Napisano 30 Grudnia 2009 Share Napisano 30 Grudnia 2009 Drodzy koledzy chciał bym się dowiedzieć jak malujecie gąski nie brudząc już naniesionego kamuflażu . Bardzo podoba mi się pzkfw IV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 31 Grudnia 2009 Share Napisano 31 Grudnia 2009 Eh kolejny archeolog :S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiu36100 Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Jakie kolory farb użyłeś malując Elefanta,proszę o odpowiedz bo mam zamiar zrobić takie kamo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 a ta osłona na lufie przy jarzmie nie powinna mieć tylko poziomych łączeń? pionowa ( i chyba tylko górna z tego co widywałem na zdjęciach) była już chyba tylko w Elefancie.Ekspertem nie jestem tylko ostatnio też robię tą italkę i bliżej mu niestety do Ferdinanda :( jakbym przed kupnem się bardziej inboxowi i opisom w necie przyjrzał to pewnie bym Trumpetera wybrał. sam model bardzo fajnie wyglada.Gratulacje. Ps polecam żywiczną przeróbkę firmy Atak do Elefanta z zimmeritem.Zawiera wannę,nadbudowę i uklad wahaczy odlany z wanną.Do kupienia w Jadarze za jakieś 30 złociszy.Dlatego reszta mi została do przeróbki na Ferdinanda ,do którego mu bliżej. http://www.onthewaymodels.com/reviews/Atak/Elefantzimprev.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Listopada 2014 Share Napisano 10 Listopada 2014 Ja pierd..., wątek z 2006 roku !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło123 Napisano 12 Listopada 2014 Share Napisano 12 Listopada 2014 nerkomanci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 12 Listopada 2014 Share Napisano 12 Listopada 2014 nerkomanci Ja bym juz napisał "nekromanci" ale załóżmy że na początku obecnosci na forum palce lubią się omsknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zioło123 Napisano 13 Listopada 2014 Share Napisano 13 Listopada 2014 nerkomanci Ja bym juz napisał "nekromanci" ale załóżmy że na początku obecnosci na forum palce lubią się omsknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piecu_KP Napisano 17 Listopada 2014 Share Napisano 17 Listopada 2014 Lepiej nerkomanci niż nekrofile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi