sjr Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 W ramach odskoczni od samolotów śmigłowych stwierdziłem że spróbuję swoich sił z jetami. Wybór padł na francuskiego f-8, dlaczego? Bo miał szczęki Do modelu dokupiłem zywice airesa (lotki i lapacze, czy tam jak to się fachowo nazywa) rurkę mastera i blachy edka. Nie czułem się na siłach żeby go brudzić więc została wersja sterylna. Wyszło jak widać, chociaż że zdjęć do galerii jestem srednio zadowolony... Na żywo prezentuje się lepiej 15 Quote
barszczo Posted January 29, 2023 Posted January 29, 2023 Bardzo fajny, duży plus za Francuza . 1 Quote
HK1885 Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Le frąse podoba mi się, elegancki. Czysty, schludny, starannie pomalowany, zdjęć niepotrzebnie się czepiasz bo są znacznie powyżej średniej. Sam samolot średni mi się podoba i trawię go jedynie we francuskim malowaniu. Jestem na tak. 1 Quote
golf czarny Posted January 30, 2023 Posted January 30, 2023 Podziwiam model ale i kilka miejsc szczególnie ( z którymi się męczę). Sam właśnie lepię. Także wiem "o czym to było". Sam zestaw choć nie jakiś straszny swoje narowy ma. Duży szacunek za fajnie rozwiązane problemy. Ja z kolei jestem f-8 zauroczony. To naprawdę"charakterna" sylwetka . Taki ponury ptaszor. Quote
Recommended Posts