ams Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Witam Forumowiczów, W ramach terapii przeciwpancernej taki samolocik mi się zrobił. Pzdrawiam 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sjr Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Ładnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Ładniutki Tylko nie bardzo wiem po co nitowałeś skrzydła..... Obicia na gumowych osłonach łopat śmigła to średnio udany pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Terapia przeciwpancerna powinna trwać dłużej. Mustang wyszedł ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HK1885 Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Konik jest dobry, podoba mi się. Jakieś tam defekty są, ale nie psują jakoś dramatycznie całości. Fascynujący jest dla mnie pomysł z oszkleniem, w 1:72 i 1:48... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Ładny. Podoba się, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 7 Lutego 2023 Share Napisano 7 Lutego 2023 Mustang wyszedł całkiem ładnie, tylko co tam się stało na skrzydłach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek K Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 Zapewne chodzi o nitowanie, faktycznie te nity mogły być przetarte. Tak to trochę psuje całkiem fajny model 12 godzin temu, mirage3 napisał: Mustang wyszedł całkiem ładnie, tylko co tam się stało na skrzydłach ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 13 godzin temu, mirage3 napisał: Mustang wyszedł całkiem ładnie, tylko co tam się stało na skrzydłach ? Chodzi o ten dziwny zielonkawy odcień? Chyba że mój ekran kłamie. 14 godzin temu, HK1885 napisał: Fascynujący jest dla mnie pomysł z oszkleniem, w 1:72 i 1:48... Od ponad 20 lat sklejacze sobie z tym radzą jakoś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ams Napisano 8 Lutego 2023 Autor Share Napisano 8 Lutego 2023 (edytowane) 20 godzin temu, RogerM napisał: Ładniutki Tylko nie bardzo wiem po co nitowałeś skrzydła..... Obicia na gumowych osłonach łopat śmigła to średnio udany pomysł. Cóż... model traktowałem wybitnie rozrywkowo-treningo. Jak napisałem "terapia przeciwpancerna". Wiem, że na skrzydłach nity były słabo widoczne, połączenia między arkuszami poszycia były chyba kitowane dla zmniejszenia oporu więc w 72 pewnie chyba nie byłoby ich nawet widać. No ale... robiłem je pierwszu raz i się uczyłem. Za mocno przycisnąłem, przeto za głęboko wyszły. Zrobiłem je po to samo po co cieniuje się modele. Aby urozmaicić model. A jak ty byś urozmaicił skrzydła? 43 minuty temu, marek d napisał: Chodzi o ten dziwny zielonkawy odcień? Ten dziwny zielonkawy odcień to wina "Tuska"... znaczy wash'a Byłem ciekaw jak będzie niebieskawo-zielony wyglądał zamiast klasycznej sepii czy brązu. PS. Krytyczne uwagi mile widziane... może następny model wyjdzie lepiej :c) Edytowane 8 Lutego 2023 przez ams 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p2288 Napisano 8 Lutego 2023 Share Napisano 8 Lutego 2023 Model bardzo ładny. Nity oraz brudzenie 10/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi