Flachenty Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 (edytowane) Model został delikatnie przerobiony do wersji jaka jest używana w 1WBP. Zastosowałem część lin z zestawu Eureka XXL, gąsienice od Leoparda 1 z Menga. Część oznaczeń to mix kalkomanii z Toro a część malowana. Model został pomalowany farbami oryginalnymi i Bilmodelami. Jako balast został zastosowany powerpack od Leoparda 2 z zestawu RFM. Edytowane 11 Lutego 2023 przez Flachenty 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 Wzór konspekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 Mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 1 minutę temu, Endrju napisał: Mistrzostwo. 15 minut temu, Kapitan_Kurt napisał: Wzór konspekt Nic dodać, nic ująć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 Pięknie. Ale jedyne co rzuca mi się w oczy to niespójność w brudzeniu kół jezdnych. Otoczenie jest bardziej brudne niż one same w sobie. Mocno to widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 11 Lutego 2023 Share Napisano 11 Lutego 2023 Dla mnie super. Jedynie brakuje mi obok Leoparda, do którego byłby wsadzany ten silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 4 Marca 2023 Share Napisano 4 Marca 2023 W dniu 11.02.2023 o 21:49, TAW napisał: Dla mnie super. Jedynie brakuje mi obok Leoparda, do którego byłby wsadzany ten silnik Leopard najpewniej już poszedł walczyć na Ukrainę. Mała zmyłka-jest w szafie u Flachentego -czeka na festiwal w Bytomiu lub Babarybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi