Flachenty Napisano 11 Lutego 2023 Napisano 11 Lutego 2023 (edytowane) Model został delikatnie przerobiony do wersji jaka jest używana w 1WBP. Zastosowałem część lin z zestawu Eureka XXL, gąsienice od Leoparda 1 z Menga. Część oznaczeń to mix kalkomanii z Toro a część malowana. Model został pomalowany farbami oryginalnymi i Bilmodelami. Jako balast został zastosowany powerpack od Leoparda 2 z zestawu RFM. Edytowane 11 Lutego 2023 przez Flachenty 18 Cytuj
Slawek_26869 Napisano 11 Lutego 2023 Napisano 11 Lutego 2023 1 minutę temu, Endrju napisał: Mistrzostwo. 15 minut temu, Kapitan_Kurt napisał: Wzór konspekt Nic dodać, nic ująć Cytuj
patrykd Napisano 11 Lutego 2023 Napisano 11 Lutego 2023 Pięknie. Ale jedyne co rzuca mi się w oczy to niespójność w brudzeniu kół jezdnych. Otoczenie jest bardziej brudne niż one same w sobie. Mocno to widać. Cytuj
TAW Napisano 11 Lutego 2023 Napisano 11 Lutego 2023 Dla mnie super. Jedynie brakuje mi obok Leoparda, do którego byłby wsadzany ten silnik Cytuj
robertmodelarz Napisano 4 Marca 2023 Napisano 4 Marca 2023 W dniu 11.02.2023 o 21:49, TAW napisał: Dla mnie super. Jedynie brakuje mi obok Leoparda, do którego byłby wsadzany ten silnik Leopard najpewniej już poszedł walczyć na Ukrainę. Mała zmyłka-jest w szafie u Flachentego -czeka na festiwal w Bytomiu lub Babarybę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi