Erni Napisano 15 Lutego 2023 Share Napisano 15 Lutego 2023 FV-432 Takom 1/35 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 Ładny. Podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 Fajny , i ciekawie pobrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 (edytowane) Czołem! Piękny Trojan! Podoba mi się. Nie ma się do czego przyczepić. Mam sentyment do tego pojazdu. Miałem przyjemność osobiście go prowadzić, jak równierz FV 433 Abbot, w warunkach zabagnionej dżungli. Jak chcesz więcej szczegółów, to napisz do mnie na PW. Mariusz Edytowane 16 Lutego 2023 przez marioba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 16 Lutego 2023 Share Napisano 16 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 17 Lutego 2023 Share Napisano 17 Lutego 2023 No to ja jeszcze taką ciekawostkę dorzucę, Dawno temu namierzyłem taki pojazd, który stał sobie beztrosko na parkingu przy jednej z wlotowych dróg do Wilna. Ot ktoś przyjechał na obiad. Trzeba mieć fantazję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Lutego 2023 Share Napisano 17 Lutego 2023 O zaskoczyłeś i zaciekawiłeś mnie, bo mam go na liście, tylko z tym gołębnikiem na górze. Jak składalność, gąski to gumy, czy plastik, nie pamiętam inboxa. Polecasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 17 Lutego 2023 Autor Share Napisano 17 Lutego 2023 Sklejalność fajna , gąski plastiki ale raczej składaj na wyczucie niż zgodnie z instrukcja . Też miałem przyjemność wielokrotnie nim jeździć jak ii go prowadzić , wspaniała maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi