Lipa Napisano 18 Lutego 2023 Share Napisano 18 Lutego 2023 Prace przy Amagi idą powoli i czekam na blaszki, to wrócę sobie do starego projektu. Drugi rozgrzebany przeze mnie okręt po Z30. Pracuję przy nim z przerwami od dobrych kilku lat i powoli mnie już męczy tym bardziej, że non stop coś naprawiam. Czas zamknąć tą epopeję. Stan na dzień dzisiejszy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 19 Lutego 2023 Share Napisano 19 Lutego 2023 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 25 Czerwca Autor Share Napisano 25 Czerwca (edytowane) Morderca z Jangcy i jego kuweta. Dzielnie pływa i pilnuje Chińskich, rozumISZ, Ludzi. Razem z sioSZCZanOM Gwiazdą Śmierci. Edytowane 25 Czerwca przez Lipa 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 25 Czerwca Share Napisano 25 Czerwca Siostra pozdrawia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 27 Czerwca Autor Share Napisano 27 Czerwca (edytowane) Morderca i Gwiazda Śmierci z Jangcy. Nie znający porażki i litości duet siUstr. Owiane zła sławą CZymały wszystkie Ajoły i inne alianckie pancerniki z dala od rzeki. Prawdziwych nazw nigdy nie wymawiano. Załogi szeptały ich przydomki, trwożnie przy tym spoglądając w kierunku horyzontu, w obawie czy za widnokręgiem nie pojawia się dym z komina, zwiastujący rychłą zagładę. Tymczasem zrobiła się moja pierwsza w RZyciu woda. Mój pierwszy kontakt z takim materiałem. Dużym błędem było rzezbienie fal na mokro. Narobiłem sobie sporo dodatkowej, nikomu niepoCZebnej, roboty. Psując rzecz jasna przy tym efekt końcowy. Następnym razem ładnie wygładzoną wodą glinkę zostawię by podeschła i dopiero wtedy zacznę odciskać fale. Szybka, łatwa i dająca duża satysfakcję na końcu robota. Możliwe, że moje modelarstFo łUtkowe przeżyje kolejny renesans Jak na pierwszy raz to jestem ZADOWOLONY. Zobaczymy jeszcze jak pójdzie malowanko. Edytowane 27 Czerwca przez Lipa 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca 14 minut temu, Lipa napisał: Tymczasem zrobiła się moja pierwsza w RZyciu woda. Mój pierwszy kontakt z takim materiałem. D Bardzo ładnie, proszę Pana. Lipy nie ma! Cytat Morderca i Gwiazda Śmierci z Jangcy. Nie znający porażki i litości duet siUstr. Owiane zła sławą CZymały wszystkie Ajoły i inne alianckie pancerniki z dala od rzeki. I tylko zawistne języki mówiły, że to kwestia mielizn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 27 Czerwca Share Napisano 27 Czerwca Super wyszło, czym gniotłeś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 27 Czerwca Autor Share Napisano 27 Czerwca Tym czym azjatycki mistrz patelni. Kilka razy się wspomogłem wygiętym w U kawałkiem grubszego drutu a cieńszego jak to profesjonalne, rozumISZ, radełko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi